Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi K700i mi yoksa bekleyip 7610 mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
k700i kullanıyorum memnunum aslında ama bence tek dezavantajı hafızası eger hafıza kartı takarım dıyosan kesınlıkle 7610.

k700i kalıtelı telefon ben 4 aydır kullanıyorum bu kadar saglam cıkıcagını zannetmıyordum.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
şeref pek bir fark yok. hoparlorler mono, kameralarda pek bir fark yok, aynı işletim sistemine sahipler. Başka?

6630 un işlemcisi 7610 dan 2 kat hızlı. kamera gerçekten adam gibi. sınırsız video, 10 mb dahili hafıza, mmc yi çıkarmak için telefonu açmana gerek yok, hoparlor ve kulaklıklar stereo. symbian 8.0
Mesaj tarihi:
6670 diyrum ben :D

http://www.nokia.com/nokia/0,,63733,00.html

7610 un ekranı çok kötü , tuş dizilişi çok rahatsız ve tuşl takımındaki malzeme kalitesi çok kötü, tuşlara basarken baya güç harcıyorsunuz. k700i kullanmadığım için hakkında yorum yapamıyacağım , ama 7610 alma derim[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!
Mesaj tarihi:
7610 diyorum.. bekle bence...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
7610 bencede ...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
K700 alma cok sorunluymuş ben alcaktim 7610 da alma alcaksan 6260(benimki) ya da 6630 al

nokia istiyorsan
www.nokia.com.tr adresine gir ordan bak modellere ama sana tavsiye 6260 şekil ve özellik bakımıyla 6630 un sadece kamera iyi
Mesaj tarihi:
valla ben 6600 siparişi verdim bascuda.comdan 6 gün oldu gelmedi daha
edik: nokia olsun 5110 olsun derim ben nokiadan şaşma
[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)

[Bu mesaj laverda tarafından 19 Şubat 2005 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
k700i diyorum ben.. ıkı ay falan oldu kullanıyorum telefonu.gayet kullanışlı rahat. tek dezavantajı hafızası 41mb. ama yeterde artar bence.deli gibi video dolu telefon hala 17 mb hafıza duruyo.. fotoğraf bakımından da çok ii bi telefon zaten foto için tasarlanmış. ben K700İ derim..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
www.myuo.org
Mesaj tarihi:
7610 varken hatta Nokia'nin o kadar urunu varken, K700i ve diger turevi Ericsson urunleri almak cahilliktir derim, tek gecerim..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
  • Yeni Oluştur...