Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi K700i mi yoksa bekleyip 7610 mu?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ya bi türlü karar veremiyorum?
Yorumları okuyorum falan?
Hangi teli alcağıma karar veremiyorum?
Alternatifi falan olan var mı?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

Sosyal ağlarda paylaş

7610 var gayet memnunum yalnız hafızası doldukça dikkat edilirse biraz bi yavaşlama oluyo telefonda ama alışınca anlamıyosun bile tavsiye ederim...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

Sosyal ağlarda paylaş

abi 6600 ve 7610 tavsiye etmiyorum şahsen. zaten 6600 aldıgıma bin pişman oldum. 7610 un pek bir farkı yok. bekle biraz fiyatları düşer iyice. bende öyle yapıcam. 6630 şahane. kamerası "adam gibi". symbian 8.0 stereo hoparlör ve kulaklık. word, excel dosyaları okuyabılme ( 7610 da program yükleyip yapabılırsın ama) bence bekle derim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi güzel de ben öyle aşırı bi telefon istemiyorum ki, telefon resim çeksin güzel. Bazen gerekirse video kaydetsin. Aama 1 milyarlık telefon düşene kadar aylar geçer ya.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

Spot al diyorsunda. öyle tellerin çalınma riski oluyor. Çalındımıda hiç bir hak talep edemessin. 100 milyon için bence spota değmez...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

ewt 670 milyona aldım 1 ay oldu 12 taksite aldım biraz da vade farkı bindi ama oduyorum yavas yavas memnunum gayette...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

Sosyal ağlarda paylaş

serdar hala sen ordamısın be kardeşim.Bak ya bekle yada git 7610 al .Ben 7610 kullanıorum gorunuşu güzel işlevi güzel .
Arkadaşın dediği gibi hafıza doldukça yavaşlıo biraz ama yane bir bilg gibi duşunursek koymuyo:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

bence sadece " alo " diyebilecegin bi telefon alman.. zaten teknolojisi hızlı ilerleyen bi alet. telefon piyasası, teknolojinin en üst noktasını yavaş yavaş veriyor.. zehir misali. aldıgın telefonun teknolojik ömrü 1 ay.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..!!

[Bu mesaj None_ tarafından 18 Şubat 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 18 Şubat 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ya iyi güzel de ben öyle aşırı bi telefon istemiyorum ki, telefon resim çeksin güzel. Bazen gerekirse video kaydetsin. Aama 1 milyarlık telefon düşene kadar aylar geçer ya.

Tamam işte, al bi 6600 mis gibi kullan. Güzel foto çekio video da var. e daha ne istion ,tam istediğin gibi işte.
Ama tabi karar sana kalmış...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...