Mix Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 şu başlıgı her defasında " su köpekleri" diye okuyorum. "su köpeği ne lan?" diyorum hep. sonra düşüyor jeton.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aynen Su köpekleri gülüyorum sonra.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 garip bi husus.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Pet ?[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar