hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkaslar eskiden kopekleri cok severdim halada seviom ama kopeklerin ne desem bana bi antispatisi basladı gecen gun bi kopek cetesi onumu cevirdi sonra bugun cok sevdigim bi kopek 2 yerimden ısırdı itoglu it...ne alıp vermedikleri var benden anlayamdım onlara ters mi yaklasıom mu ne??[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 poponu kokladılar mı hiç[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Köpekler sebepsiz isirmazlar..Köpekler hata yapmaz zaten.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Köpekler sebepsiz isirmazlar..Köpekler hata yapmaz zaten. bu kadar nasıl emin olabiliyosun köpeklerin hata yapmayacağına ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sola mı takıyosun küpeyi sağa mı?[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla sola takıom ama noldu kopeklere bilemiom...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 16 Şubat 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: SoulCube, 16 Şubat 2005 02:56 tarihinde demiş ki: said: swswsw, 16 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki: Köpekler sebepsiz isirmazlar..Köpekler hata yapmaz zaten. bu kadar nasıl emin olabiliyosun köpeklerin hata yapmayacağına ? Yakindan incele..Köpekler asla hata yapmaz düşünürsen yaptiği şeyler konusunda haklilardir.Sebebi vardir yani.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kuduz olan köpecikler hariç tabe..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: nedanko, 16 Şubat 2005 03:07 tarihinde demiş ki: kuduz olan köpecikler hariç tabe.. ağzımdan çalmayın leaa[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kuduzlar beynini zati mahvolmuş ölür yakinda o tür itler.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 köpek çetelerine bi zarar verdinmi ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Köpek çetesi aheheahea[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hyr bi zarar vermedim oteki yoldan gittim :lol:[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 03:06 tarihinde demiş ki:Yakindan incele..Köpekler asla hata yapmaz düşünürsen yaptiği şeyler konusunda haklilardir.Sebebi vardir yani. chester yoksa yan gözle mi baktın dişi köpege?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok yaws yolda yuruodum bi anda onume cıktılar ilk once birsi cktı ben host dedim arkadan elemanlar geldi *!fıyyyy ben kactım*[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bakmadan gececektin gözlerin ufukta gidecektin..Ama sen hoşt dersen hayvan dellenir tabi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya kopekler arada bir ole hırlar kovalar vs.Hayatım kacmakla gecti kopeklerden hic ummadık ve kimsenin olmadıgı yollarda cıkıyor karsıma nedense :D Elmalı-Finike yol hattında karsıma bi kere kopecik cıktı.Hrlamaya falan basladı,o hırlayunca bende korkudan hırladım,kopekle ikimizde sonra sustuk dondum gittip,hrlamak da ise yarıo,hayvancagız rahatlıo herhalde[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bunların 6. hissi kuvvetlidir. Onlar için kim bilir neler düşündünkü Hepsi birden sana yöneldi :) En iyisi onların yanından boş kafayla geçmek...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Onalri düşünmücen ve Heycanlanmican ve korkmucan.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 korkmamak eldemi :p.kosmak her zaman iyidir formda tutat insanı[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla yaws kacmamak eldemi :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: nedanko, 16 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki: sola mı takıyosun küpeyi sağa mı? Ne alakası var anlamadım? Kopekler küpeye uyuz mu oluyo? Cahilliğimi hoş görün :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Köpekler iyi hayvanlardir durduk yere saldirmaz[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 onu bende biliorum ama kopeklerıde cok seviorum ama bu aralr ban bi antiPATİleri var[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kedileri çok severim Küçüken çok tekme atmi_tim ama...[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar