Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kopekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkaslar eskiden kopekleri cok severdim halada seviom ama kopeklerin ne desem bana bi antispatisi basladı gecen gun bi kopek cetesi onumu cevirdi sonra bugun cok sevdigim bi kopek 2 yerimden ısırdı itoglu it...ne alıp vermedikleri var benden anlayamdım onlara ters mi yaklasıom mu ne??[signature][hline]Msn : [email protected]
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Ben :P | Sözlük |
Mesaj tarihi:
said:
swswsw, 16 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
Köpekler sebepsiz isirmazlar..Köpekler hata yapmaz zaten.

bu kadar nasıl emin olabiliyosun köpeklerin hata yapmayacağına ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 16 Şubat 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
said:
swswsw, 16 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
Köpekler sebepsiz isirmazlar..Köpekler hata yapmaz zaten.

bu kadar nasıl emin olabiliyosun köpeklerin hata yapmayacağına ?
Yakindan incele..Köpekler asla hata yapmaz düşünürsen yaptiği şeyler konusunda haklilardir.Sebebi vardir yani.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
said:
swswsw, 16 Şubat 2005 03:06 tarihinde demiş ki:Yakindan incele..Köpekler asla hata yapmaz düşünürsen yaptiği şeyler konusunda haklilardir.Sebebi vardir yani.

chester yoksa yan gözle mi baktın dişi köpege?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
Ya kopekler arada bir ole hırlar kovalar vs.Hayatım kacmakla gecti kopeklerden hic ummadık ve kimsenin olmadıgı yollarda cıkıyor karsıma nedense :D

Elmalı-Finike yol hattında karsıma bi kere kopecik cıktı.Hrlamaya falan basladı,o hırlayunca bende korkudan hırladım,kopekle ikimizde sonra sustuk dondum gittip,hrlamak da ise yarıo,hayvancagız rahatlıo herhalde[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Mesaj tarihi:
Bunların 6. hissi kuvvetlidir. Onlar için kim bilir neler düşündünkü Hepsi birden sana yöneldi :) En iyisi onların yanından boş kafayla geçmek...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

• Yeni Oluştur...