Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kopekler

hellspe

Öne çıkan mesajlar

arkaslar eskiden kopekleri cok severdim halada seviom ama kopeklerin ne desem bana bi antispatisi basladı gecen gun bi kopek cetesi onumu cevirdi sonra bugun cok sevdigim bi kopek 2 yerimden ısırdı itoglu it...ne alıp vermedikleri var benden anlayamdım onlara ters mi yaklasıom mu ne??[signature][hline]Msn : [email protected]
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Ben :P | Sözlük |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 16 Şubat 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
said:
swswsw, 16 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
Köpekler sebepsiz isirmazlar..Köpekler hata yapmaz zaten.

bu kadar nasıl emin olabiliyosun köpeklerin hata yapmayacağına ?
Yakindan incele..Köpekler asla hata yapmaz düşünürsen yaptiği şeyler konusunda haklilardir.Sebebi vardir yani.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kopekler arada bir ole hırlar kovalar vs.Hayatım kacmakla gecti kopeklerden hic ummadık ve kimsenin olmadıgı yollarda cıkıyor karsıma nedense :D

Elmalı-Finike yol hattında karsıma bi kere kopecik cıktı.Hrlamaya falan basladı,o hırlayunca bende korkudan hırladım,kopekle ikimizde sonra sustuk dondum gittip,hrlamak da ise yarıo,hayvancagız rahatlıo herhalde[signature][hline]icqmsnmutos o'hara
cs:mutos[cVk]
siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar

Sosyal ağlarda paylaş

Bunların 6. hissi kuvvetlidir. Onlar için kim bilir neler düşündünkü Hepsi birden sana yöneldi :) En iyisi onların yanından boş kafayla geçmek...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 16 Şubat 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
sola mı takıyosun küpeyi sağa mı?

Ne alakası var anlamadım? Kopekler küpeye uyuz mu oluyo? Cahilliğimi hoş görün :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...