Befounder Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 baloncunun aciklamalari kadar anlamsiz numa numa. iste bu yuzden ikisi de bos zamanlarimi kisa sureli eglenceye ceviriyo.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 neki bu anlam veremedim şarkı söleyip elini kolunu sallıyor. bukadar kişi bu vidyonun neyini tartışıyor.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage ---------------------------------- WoW US Server Kendorf -***- Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Cidden sacma ve komikmis ... ama chemical a hak veriyorum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ayrıca romencede salut gibi okunan şeyi toplu bi salaklıkla salute diye yorumlamak aynı andada selam vermekte bi salaklık belirtisi:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 niye bukadar uyuz oldum? ulan 40 defa mail ve msn yolu ile geldi aynı animasyon acaip gıcık kaptım tabii. batıyo yani rahatsız ediyolar defalarca yollanmazki kardeşim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Niye ya bence çok komik ve güzel bi animasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 şuna flash diyin animasyon demiyin. ayrıca bu ne demek anlamadım: said: Chemical, 19 Şubat 2005 03:42 tarihinde demiş ki: ayrıca romencede salut gibi okunan şeyi toplu bi salaklıkla salute diye yorumlamak aynı andada selam vermekte bi salaklık belirtisi:D [signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence de güzel dalga geçmişler. ben asıl bu şarkıyı yapanlara uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bunun soad versiyonu vardı 2 tane cocuk wardı chopsue de cosuolardı kopartıodu benı.bu numa numa o kadar komik değilde chop sue süfer :D[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ilk videonun editsiz orjinal halini bulabilecegim yer var mi?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 acıkcası bende ızerken 30. saniyede falan sıkılıp kapamıstım. Ilgınc buldum bukadar tutulmasını[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Infarctus, 19 Şubat 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Bunun soad versiyonu vardı 2 tane cocuk wardı chopsue de cosuolardı kopartıodu benı.bu numa numa o kadar komik değilde chop sue süfer :D evet o cok daha iyiydi bencede[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 nasıl mahir in site böyle milyonlarca kişi ziyaret ettiyse buda böyle yayıldı arkadaşına göstererek vs vs[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar