Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numa numa dance - SE ve bilinenler bilinmeyenler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baloncunun aciklamalari kadar anlamsiz numa numa. iste bu yuzden ikisi de bos zamanlarimi kisa sureli eglenceye ceviriyo.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
neki bu anlam veremedim şarkı söleyip elini kolunu sallıyor. bukadar kişi bu vidyonun neyini tartışıyor.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch
----------------------------------
Knight Online US Server Ares
Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
----------------------------------
WoW US Server
Kendorf -***- Night Elf Druid
Mesaj tarihi:
Cidden sacma ve komikmis ... ama chemical a hak veriyorum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ayrıca romencede salut gibi okunan şeyi toplu bi salaklıkla salute diye yorumlamak aynı andada selam vermekte bi salaklık belirtisi:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Mesaj tarihi:
niye bukadar uyuz oldum? ulan 40 defa mail ve msn yolu ile geldi aynı animasyon acaip gıcık kaptım tabii.
batıyo yani
rahatsız ediyolar
defalarca yollanmazki kardeşim[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Mesaj tarihi:
şuna flash diyin animasyon demiyin.

ayrıca bu ne demek anlamadım:
said:
Chemical, 19 Şubat 2005 03:42 tarihinde demiş ki:
ayrıca romencede salut gibi okunan şeyi toplu bi salaklıkla salute diye yorumlamak aynı andada selam vermekte bi salaklık belirtisi:D
[signature][hline]Alomatik_2k
Üye - ?
Mesaj tarihi:
acıkcası bende ızerken 30. saniyede falan sıkılıp kapamıstım.

Ilgınc buldum bukadar tutulmasını[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 19 Şubat 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
Bunun soad versiyonu vardı 2 tane cocuk wardı chopsue de cosuolardı kopartıodu benı.bu numa numa o kadar komik değilde chop sue süfer :D

evet o cok daha iyiydi bencede[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

• Yeni Oluştur...