Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok garip bi durum ?

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bunu uzun zamandır gözlemliorum bilmiorum benden başka bırısının dıkkatını cektımı..Account düzenlemeye gırdıgızde contact bilgilerinde Turkey seçtikya devamlı deişior yani arada bir deyişior bazen Turkey bazen Turqie bazen Turkie oluo heuhhueh garip bi durum dikkat edin bakın :)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

işin garip yanı sadece Turkey var Turkie veya Turkqie yok seçim yerinde :) hacklenme gıbı bısey olamaz yanı he ayrıca paso english de dil seçimim anlamış deilim[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 19 Şubat 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Msj ları editleme sürem geçmiş ondan tekrar atmak durumundayım ayrıca yani kayıt olurkende ingilizce idi dil seçenegim Turkey seçtim kayıt oldum baktım Turkie yazıo dedim dildenmı baktım ingilizce dil seçenegim hala allah allah dedim başka zaman girdim bi bakmaya Turqie olmuş :) lan dedim noluo o andada ingilizce idi sonra 2 gun sonra baktım Turkey olmuş :) bi arkımada böle oluo heheh garip bi durum daha oturtamadılar bu account bilgi sistemlerini sanırım başına gelen arkadaş varmı merak ettım :)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...