Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 telefondan bilgisayara resimleri felan gonderemiyorum. Gonderıcem zaman baglanılamıyor diyor. Bluetooth ayarlarından buldurmaya calıstıgımda eşleşme yapılamıyor diyor. Ama bilgisayardan telefona veri gonderebiliyorum. sizce neden yapıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sorunu buldum. belki birine lazım olur diye burayada yazıyım. widcomm driverı sp2 yuklu bılgısayara yuklenırken sorun cıkarıyormus. windows degisik driverlar yukluyordu. (bugun aldıgım epox dg03 un kullanım klavuzunda sp1 e gore anlatılmıs sanırım) linkteki pdf dosyasında drıverın yuklenmesı detaylıca anlatılmıs: www.bluetake.com/Manuals/BT007XBT009X/BTW_InstallationGuide_WindowsXP-SP2_EN.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eheh evet hocam benım basıma gelen olay gelmıs sanada Sp2 kendı halledıyomus megerse herseyı bende salak gıbı bluetooth driverı yuklemeye calısıp nıye olmuyo bu ya dıye delırıyordum. En sonunda wınodwsa bıraktım işi oldu. Hatta bu sorunla cebelleşirken topic acmıstım yardım edin diye :) ahanda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar