Logan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 duvarla örülü zaten okulun çevresi. hem ana kapıda hem de servis kapısında bekçiler var. yol yapılınca o duvarlar yıkılacak ama başka duvar örülemeyecek, çünkü servislerin geçecek bir yolu kalmayacak. bu yüzden orası açık kalacak ve oradan geçen insanların bir kısmı (it,kopuk,tinerci vs.) geçerken okula da bulaşacak. hem tinerciler için daha güzel bir hedef mi var? lisedeki öğrenclier belki kendilerini kollayabilir ama okulda hazırlık sınıfları da var. hem liselilere bulaşmaları daha da sakat bence. tinerciler iyice azıtınca kavga bile çıkar orda..
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 talaş böreği gününde sesimizi duyuralım walla olmaz öyle şey[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: aquila, 19 Şubat 2005 10:57 tarihinde demiş ki: korkuyosan gerektiginde duvar bile ordurursun. iceri girip bogaz kesicek olan zaten yol yapilmasini beklemez... de şöyle bir durum var evet boğaz kesecek olan her türlü yapar da nene o insanların işini kolaylaştıralım? o zaman sen de kapını kilitleme açık yat ne de olsa gelecek olan kapıyı duvarı yıkıp da gelir.. alla alla mantığa bak ya..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bence iyi olur Fistik gibi kizlar gecer..Tinerciler ordan geçmez.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 valla modadan sadece gündüzleri güzel kızlar geçiyo (kimse yoo akşamda ne taşlar var die atlamasın) akşamları modada tek yürümek yürek isteyen bi durum oldu son 2 senedir. ayrıca bu duvar mantığı olayında çok saçmalamış bi arkadaş. duvar neticede hem okulun sınırlarını çizen hem de öğrencileri okulda tutmaya yarayan bi beton dizini. ama duvar kalkınca özellikle yatılıların saat 8-9den sora okula gelmesi kasış olcak. aynı zamanda yatakhanenin güvenliği de söz konusu. okulu bilenler kapılarımızın "ne kadar güvenli olduğunu" bilirler.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ?
555 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 pöf ben olmaz diye düşnmüştüm :([signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 [spo1=beş dakikada siyaset dersi]böyle birşey üsküdarda olsa bu 5 sayfanın 3ü "paragöz akp belediyesi yaptı", "hede akp", "chp olsa" olurdu.. demek ki paragözlüğün, çıkarcılığın, vurdumduymazlığın siyasi görüşle alakası yokmuş.. ülkem yöneticisinin genel profili buymuş..[/spo][signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: _-Sturm-_, 19 Şubat 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Dandik ötesi bir durum ama %87 yalan olur o yol.. Tamamen katılıyorum direk %87
Horacules Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kadıköy Belediyesini bu saçmalığının bir an önce yalan olmasını bekliyoruz ama bi şeklide mezunlur derneğinin okul daki öğrencilerin kal la ilgisi olan herkesin bu saçmasapan durumu engellemek için elinden gelen herşeyi yapması gerekiyor[signature][hline]yok [Bu mesaj Horacules tarafından 19 Şubat 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrenci Kurulu olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz..İmar planında bulunan bu yol için Selami Öztürk ve Fen İşleri Müdürü inanılmaz bir tutum içerisinde..Umarım yalan olur..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yalan olması gerekir de bu arada öb yalan olmuş bütün yetkilerin müdürün elinin altında olduğu aptal bir öğrenci kurulu ortaya çıkmış önce bu yalandan kurtulun siz,eskiye dönün yoksa okula sadece talaş böreği günlerinde gelmekle yetinicem...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Hollow-Man Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Öb'nin yalan olduğu fln yok.. Sadece isim değiştirdi ÖK oldu..Müdürümüz sorun çıkarmıyor rehber öğretmenlerle uyumlu değiliz sadece.. Ayrıca aptal bi ök fln da değil önümüzdeki günlerde umarım göstericez size bu okulun gelmiş geçmiş en iyi ök etkinliklerini göreceğinize garanti veriyorum..50.yıl olmasından dolayı özveriyle çalışıyoruz.. Ayrıca 3 senedir yalan olan KALKART projesi Kadıköy Anadolu Lisesi - İş Bankası ortaklığıyla bitmek üzere.. Öyle çamur atacağınıza gelin yardım edin derim..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Öne çıkan mesajlar