catastrope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 TAil of laseth ve shaula yı master skiller için bulmam lazım. Fakat laseth ve shaula adlı akrep bozması canlıların nerde yaşadığı hakkında hiçbir fikrim yok. Bi allahın kulu biliyosa bi yardım elini uzatsın bu kardeşine.....[signature][hline]Chars: lvl 56 buff-heal priest Lvl 46 assasin Hepsi diez, ellerinizden öper....
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Colony Zone....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
catastrope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kardeş colnyde oldugunu biliyorum ama tahminen hangi yaratıkların yakınında veya aşağı yukarı bi kordinat sodum..... said: KaKsi, 19 Şubat 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Colony Zone.... [signature][hline]Chars: lvl 56 buff-heal priest Lvl 46 assasin Hepsi diez, ellerinizden öper....
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İyide bunlari paraylada alabilirsin, ayrıca o kadar pahali değiller. Tanesi 500k civarinda.
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Geçen gün, ismini hatırlayamıyom ama sanırım buzkirpisi idi... conoy zone'un spawn bölgelerini de gösteren bir haritasını vermişti foruma. Ordan gördüğüm kadarı ile colonyzone'un tam ortasında idiler. Ben şahsen cz'ye bir kere gitme cesaretinde bulunup bir daha gitmediğim için koordinat veremicem.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 usta shaula aynı zamanda eslantta golemlerin arasındada çıkıo sadece cs de deil yani...
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben bildiğim kadarını söledim. Gerisini bilemicem :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: hexxhexaben, 19 Şubat 2005 18:56 tarihinde demiş ki: usta shaula aynı zamanda eslantta golemlerin arasındada çıkıo sadece cs de deil yani... Golem değil Troll lerin arasında çıkıyor. Golemlerin orda Talos çıkıyor birde biraz uzağında olan Raven harpy lerin ordada H.Q. in 2. spawn yeri var.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Öne çıkan mesajlar