rayka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yeniçiftlik yakınlarında köpeğim kaçtı küçük,saldırgan,kahve rengi suratında maske gibi beyaz bir kısım var, uzun tüylü,arka ayaklarında 6 parmak olan (ki bu kangal özelliğidir ama kendisi kangal değil tilki benzeri bir süs köpeğiyle kangal kırmasıdır biaz saçma gelicek ama gerçek)görürseniz lütfen bu konu içinden haber verin yanlız uzun süredir dışaıda olduğu için zarar görmüş ve özelliklerinde değişiklik olmuş olabilir ama siz bu özelliklerde bir köpek görürseniz haber verin lütfen[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 inşallah bulunur köpeğin böyle bi kırmada ilk defa duyuyorum =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benım kedının 3 gözü açıldı heuahea gibilerinden eziq bi espri yakışır buraya :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ama inşallah bulunur[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Umarım bulabilirsin..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 umarim bulabilirsin...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 rayka kaç yaşında köpeğin ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 inşallah bulunur fakat kırma ise sokak köpeği bile sanılıp öldürülebilir... :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:154/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 belki bi barınaktadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 köpeğim 2yaşında ama gerçekten bakmak zor oluyodu bu üzden yazlık sitemizde bekçi köpeği olarak duruyordu kışın çünkü apartmanda bçyle bir köpeğe bakmak zor oluyordu onların kışın bakması daha kolay oluyordu ama serbest kaldığında kaçmış büyük ihtimalle kumsaldan kaçmıştır yinede benzer bir köpek görürseniz haber verin[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 İşallah bulursun Polisi ara[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 polis ne alaka efenim? barınaklara bakınması lazım..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:156/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her bişey olan Polisi ariyormuşda Gazetede okudum adam Aşğim polis bey ne yapabilirim Polis Bey kedim kaçti yardim edin Polis bey evimi sel aldi vs. vs.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 sonuç olarak polis ne yapıyormuş ben bu sebeple polisi ararsam bana çok kızarlar hatta gayet gereksiz bir şekilde ceza bile alırım[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 rayka bulursan fln yaz buraya merak ettim inşallah bulunur.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hiçbir_ey olmaz gecen gün saati sordum.. [Bu mesaj swswsw tarafından 19 Şubat 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bulamam herhalde son bir şans için yazmıştım benim pek bir umudum yok ama yine yazıyorum görürseniz haber verin[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar