Neron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Asp veya Php öğrenmeye 18.02.2005 tarihinde 23.06 da karar verdim :D Şimci.. 1-) Asp iyidir güzeldir öğrenmesi kolaydır 2-)PHp iyidir güzeldir öğrenmesi kolaydır 3-)Asp zordur ama phpden daha iyi 4-)Php zordur ama aspden daha iyi daha hızlı Sizce hangisi ?[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 3 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 neden peki ?[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 su andaki en hizli ve en cok kullanilan shared webhosting cozumleri LAMP (linux, apache, mysql, php) PHP komunitesi cok daha cana yakindir (open source community olmanin avantajlari var) ayrica LAMP kardesliginin ASP'den daha hizli olduguna dair testler olmustu. ASP'i ben tutmuyorum ama yeni aspx+xml familyasi kardesligi de yabana atilmicak birsey (tabii su anda deil).[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hmz php ye şöyle bir göz attım da zor yani asp kolay gibi geldi o bakımdan bende asp öğrenmeye çalışayım dedim.Ama tabi yorumlara bakmak lazım.[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 php derim zor kolay bisey diyemem sana baglı aslında.heves olduktan sonra:P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet beyler başka ?[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ASP.NET'in phpden kalir yani yok.. ASP'ye gore cok daha hizli .NET teknolojisi..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 4. php her zaman daha popüler olmuştur ve daha başarılıdır. zaten artık serverlar yavaş yavaş linux'a geçiyorlar, linux'ta da php kullanılır. asp microsoft'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 asp ile asp.net arasındaki farklar nelerdir ?[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ASP.NET derim. sebepleri biraz karışık ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 asp derim çünkü daha önceden asp ile ugrasıordum web tasarım forum tasarım flm :)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bencee... BMC *!Kaçar*[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence bmc koptum :P[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ASP.NET web uygulamalarını kolaylaştıran bir programlama dilidir. Klasik ASP'ye kıyasla daha hızlı, kolay ölçeklenebilir ve güvenilir olması ASP.NET'in artı özellikleridir. Faideli Linkler: * http://www.microsoft.com/turkiye/net/dotnetnedir.asp * http://www.msakademik.net/makaleler.aspx?grup=ASP Edit: Ayrica $oyle bir websitesi de mevcut.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 19 Şubat 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hmmz o zaman asp.net oğreneyim zor mudur peki ?[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hem asp hem php ile başladım. ilk kullandığım dil basic idi. sonradan vb, asp, javascript, c, php şeklinde gitti. eskiden asp çok daha kolay geliyordu fakat şu anda php çok daha iyi. hiç bir şeye değişmem yönünde düşüncelerim. hız olayına gelince min %40 olmak üzere %300 e kadar çıkıyordu sanırım kodunuzun ne kadar optimize olduğuna göre değişen bir değer tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar