RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Melih Yalçıneli Buluş ve Sihirbazlık Okulu programına katılan çocuklar A) NELER YAPACAKLAR Yapıştırıcı kullanmadan pet bardaklarını balona yapıştırarak miki fare yapacaklar. bir bardağı başka bir bardak yardımıyla havalandıracaklar. Kartonu , kağıt havluyu, alüminyum folyo parçasını , düğmeyi ve yumurta kabugunu bir herküle dönüştürecekler. Bir şişe içindeki havada ve suda gizli güçler oluşturacaklar İlginç sesler çıkartacaklar Pet bardakta tavuk, Balonda eşek arısı, Poşette gök gürültüsü Kaşıkta kilise çanı, Pipette ördek Suda kuş sesi çıkartacaklar Bir bardağı sadece dokunarak çınlatacaklar Dokunmadan Kibrit çöplerini kımıldatacaklar Bir pervaneyi döndürecekler Bir düğmeyi ip üzerinde döndürecekler Bir parayı dans ettirecekler Okey taşlarına cambazlık yaptıracaklar Sadece nefesleriyle bir parayı bardağın bir kenarından diğer kenarına geçirecekler bir kitabı sallayacaklar çok sayıda kitabı havalandıracaklar Kalemlerle delik deşik etmelerine rağmen dolu plastik torbadaki suyu taşırmayacaklar Su dolu bardağı taşırmadan içine bir çok şey yerleştirecekler boşaltmaksızın ters çevirecekler Bir kartonu havada tutarak yerçekimine meydan okuyacaklar Bir topu bırakıldığı yerden daha yukarıya çıkartacaklar Bir gazete kağıdını durduk yerde ağırlaştıracaklar Balonu havasız şişirecek ve patlatmadan iğne batıracaklar İlginç ilüzyonlar yapacaklar Görünmeyen bir yazıyı görünür hale getirecekler, Bir kağıtta görünmez yazıların ortaya çıkmasını sağlayacaklar Bir çarpı işaretini görünmez hale getirecekler TV ekranındaki hareketli görüntüyü durduracaklar, Duran bir cismi hareket ediyormuş gibi yapacaklar Gergin bir ambalaj lastiğini dalgalı ve eğilmiş hale sokacaklar Bir kalemi aynı anda üç-beş tane gösterecekler Havada yüzen iki tırnaklı garip bir parmak oluşturacaklar Bir parayı içi su dolu bardağın altında yok edecekler Bir cep telefonunu dokunmadan çalışmaz duruma getirecekler Bir kumanda cihazının yaydığı görünmez ışığı görebilecekler Işığı tek iken 3 e ayıracaklar bükecekler suda kırarak renklere ayıracaklar yarıkta kırarak renk saçaklarına ayıracaklar Avuçlarının arkasını görebilecekler Bir ipi ve tuvalet kağıdını hint fakirlerinin yılanı gibi oynatacaklar Dokunmadan bir buzu bardaktan iple çıkaracaklar Dirseklerinde tuttukları parayı düşerken aynı elleri ile tutacaklar Çayın deminin sıcak suya karışmasını önleyecekler Ters çevrilmiş bir bardağın içindeki suyun dökülmemesini sağlayacaklar Bir pinpon topunu hiç dokunmadan bir bardaktan diğerine aktaracaklar ileri gönderip geri getirecekler su dolu bardağın ortasında tutabilecekler havada asılı tutacaklar Bir kuleyi devirecek tepesindeki parayı dibindeki bardağa girdirecekler Elektrik kullanmadan bir floresan lambayı aydınlatacak kontrol kalemini yakacak sıcak suyu 5 saniyede soğutacaklar kaynatmadan soguk suyu fokurdatacaklar Bir şeyleri bir şeylere dönüştürecekler Kağıdı bir mıknatısa Hareket enerjisini ses enerjisine Bir kağıt havluyu bir su borusuna Soğuk suyu ısıtmadan buluta dönüştürecekler Tuz taneciklerini havalandıracaklar , karabiber taneciklerini kaçıracaklar Kaşığı düşürmeden burunlarıyla tutacaklar Yerçekimine karşı koyan çatallara şaşıracaklar Cetvelle bir ipin kalınlığını ölçecekler İki buz parçasını birbirine yapıştıracaklar Ortasından iple asılan bir cdromu dengede tutacaklar Delinmiş bir şişeden suyun akmamasını sağlayacaklar Kağıdın katlanma sınırını zorlayacaklar Uzaydan gelmiş bir cisimle tanışacaklar Bir bilyeyi bir şişede havada tutacaklar Bir bardağı devirmeden altındaki kağıdı alacaklar Mum alevini yönetecekler Ateş kullanmadan mumu yakacaklar ısı üretecekler Bir cam engelin arkasında kalan mumu söndürecekler Bir mantarı hiç dokunmadan su seviyesinden 10 cm yukarıya çıkaracaklar 5 çocuk bir insanı parmaklarıyla havaya kaldıracaklar Suya batırılan bir kağıdın ıslanmamasını sağlayacaklar Toplu iğneyi suda yüzdürecekler Bir çeşmeden akan suyu saptıracaklar Havada uçarken resim çektirecekler Farklı ilginç aletler yapacaklar Zamanı ölçen bir alet Güneşin ışık şiddetini ölçen bir alet Kendiliğinden çalışabilen bir makine Hava kirlenmesi sonucu yağmurda oluşan asiti ölçen bir alet Depremi ölçen bir alet Steteskop Tehlikesiz bir bomba Yakıtı kolonya olan hızla fırlayan bir yarış arabası Yerden havalanabilen bir roket Sudan büyüteç Yıldırımın yaklaşmasını haber veren bir alarm cihazı yapacaklar Pipetden müzik aleti fıskiye yapacaklar Çizgi film yapacaklar Tarihi binaların neden zamanla eridiğini keşfedecekler Patatesin sesini duyacaklar Buzu kırmadan bir ipi buzun içine girdirecekler Bir yumurtayı şişenin içine girdirecekler Kızılderililerin haberleştikleri gibi duman halkalarını yapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Peki nasıl yapacaklar bu kadar şeyi? Bir günde mi yapacaklar? Aynı anda mı yapacaklar? Hepsi aynı şeyi mi yapacak, farklı şeyi mi yapacak? Hı?[signature][hline]Chemical, 18 Şubat 2005 13:57 tarihinde demiş ki: el ile yazarkende büyük ı harfinin yanınada küçük L pek gelmez. ikiside sessiz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yorum yok abi Adam pipetle yenilen Tavuk demiş daha ne olsun abii[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 magic rule.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ağzım açık kaldı...adamlar 3.boyut açmışlar..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 "Bir cep telefonunu dokunmadan çalışmaz duruma getirecekler " bu çocuklara israf ögretiyolar yazık çok yazık. ilerde anarşist olur bunlar[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Okey taşlarına cambazlık yaptıracaklar Zuauhauha çok iyi ya[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mecikfekşın :-)[signature][hline][b]Kukuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: The_Guerilla, 19 Şubat 2005 01:29 tarihinde demiş ki: ağzım açık kaldı...adamlar 3.boyut açmışlar.. +1 :):)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Okey taşlarina cambazlik bitirdi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bi beni donusturmiceklermiş...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 13-14 yaşıda kabul ediyorlarmi?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Vay kafirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Görünmez Olabilecekler Gelde ölme yaaa[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Bir şişe içindeki havada ve suda gizli güçler oluşturacaklar O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Borumu :) Gizli güç bu adam havada asılı durabilcekler yazmış ya daha ne olsun :) *!Bi bardak su koyar suya bakar ellerini suyun üstünde gezdirir içine pipet sokar üfler Ahanda buldum lem köpürcük oluyor laaaaannn büyücüyüm benn Grandmaster Üfürükır *[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar