SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya varya zaten şu kısları çözen adama yüz yılın dahisi ödülünü verecem!!!abi aynı olay banada 50 sefer oldu...yalama oldum laaan..bide aşk maşk muhabbetii yaparlar...sok....m böle işe..[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 heh... bişi söylicem de alakasızdır da üstüne geldi komik oldu yani trajikomik... bu gece arabam soyuldu yani bilmiyorum artık :) :([signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 19 Şubat 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 iyi yapmışın valla, bilirim o rahatlık duygusunu =) bu arada geçmiş olsun araba için :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Benim arabam olcak babam onu satacak....Bende Babami satarim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sağol uncla valla gece gece karakollarda uğraştık biraz ama giden ruhsat flm kötü oldu baya uğraştırcak bu hafta.... swswsw araba baba satma arasındaki ilişkiyi çözemedim babam soymadı arabayı :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Pardon fazla içtimde yanlis okumusum :([signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ok sorun değil...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oof of kız arkadaşın var derdin var :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Yanlız dikkat etde 2 haftalık ilişkiler alışanlık yapmasın sende, nedense bana ilerde sorun olabilirmiş gibi geliyor. Nekadar çok ilişki yaşarsan senin için ilişkiler okadar önemimini ve anlamının yitirir, hiç birinin bir farkı kalmaz birbirinden, ha su içiyormuşsun ha ilişki kuruyormuşsun durumuna gelebilir. Birine bağlı kalma duygunu bile yitirebilirsin... O yüzden bence sallama ve öylesine ilişkiler yaşayıp hayatında aşk ve sevgi denen şeyi anlamsız kılacağına değer vereceğin ilişkilere doğru yönlenki ilerde gerçekten sevdiğin bir insanı bulduğunda ona nasıl değer vereceğini öğrenmiş olursun. Ha birde ayrıldın mı bilmiyorum ama iki haftalık bir ilişki bile olsa ayrıldığın kişiye bir çöp, önemsiz bir insan müsvettesi gibi davranma, büyük öküzlük olur. Tabi bunlar işin bencesi herkesin fikri farklıdır mutlaka. [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Şubat 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Ardeth, 19 Şubat 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Ha birde ayrıldın mı bilmiyorum ama iki haftalık bir ilişki bile olsa ayrıldığın kişiye bir çöp, önemsiz bir insan müsvettesi gibi davranma, büyük öküzlük olur. Tabi bunlar işin bencesi herkesin fikri farklıdır mutlaka. Ardeth bu birazda o insandan nasıl ayrıldığına bağlı. iyi mi bitti kötü mü bitti bu ayrıldıktan sonrasını tayin eder. mesela örnek benim 15 ay çıktığım sonrasında ayrıldığım bayan - kız her ne ise [al çöp müsvettesi] dün doğum günü vardı kutlamadım kutlamamda.iyi bitmedi çünkü.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Evet kavgayla ayrılmada pek uygulanabilecekte bir metod değil doğru ama yinede ne olursa olsun birlikte çıkmayı kabul ettiğin bir insana en azından ondan ayrılırken yüzyüze konuşacak ve insan gibi davranacak kadar saygın olmalı bence. Sonuçta böyle durumlarda sinirlenmek ve kavga çıkarmakta hata olabilir. Herzaman sakin olmaya çalışılmalı bence, davranışlarınız ölçüsünü kaçırmamak için. Birde biri sana çöp gibi davrandı, insan muamelesi yapmadı diye seninde aynı şeyi ona yapman gerekmez. Yoksa dünya içinde bulunduğu hatalar ve yanlışlar çemberi içinde dönüp durur sonsuza kadar. [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Şubat 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bu olaylar sevgi aşk türü konularda çok göreceli. aklına binbir türlü şey gelir insanın. benim yapıma ters bu tabi kötü bitmeside çok çok etkiliyor.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence ayrıldığın kişiyle arkadaş kalmak bazen oluyor da baze nde olmuyor ben genelde kalırım da kalamadığım zaman da oluyor da ztn kalamıyorsan şöyle diyim o insanla taa en başta tanışman bile hataymış derim bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 2 haftada bitebilmiş bir ilişki olduğuna göre hiç başlanmamalıymış derim ben de... herkes laf eder ama görücü usulu evlenmek diye bişe vardır. süper bişedir o. yani biri senin adına beğenip de sen gidiyor evleniyor felan deilsin bu usulde. Netekim benim çevremde öyle evlenenler var. İşin asıl olayını ben biliyorum yani... biri sana bir kız (veya erkek beğenir), tarafsız ve duygusuz olarak mantıklı olarak o kişiyi SENİN İÇİN araştırır, sana uygun mudur diye bakar. İyidir güzeldir diye düşünürse de sana söyler sen de gider görüşürsün. Uygun olduğuunu düşünürsen evlenirsin (modern tabiriyle çıkarsınız :-p artık evlenmek out oldu resmen be! 30'undan evvel evlenmiyor kimse maaşallah) Yani diyeceğim odur ki, işin içine duyguların girince ve tek başına karar vermeye çalışınca iş yaş. Biz de tecrübeyle konuşuyoruz netekim :) illa ki de referans illa ki de referans....[signature][hline]*!Dikkatli bakarsanız o güzel gözlerinize görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar