Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MANNER NE YARDIM EDİN LÜTFEN


pavel

Öne çıkan mesajlar

said:
Dismandler, 18 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
mannerın ıyı ıtem cıkmasını sagladıgını soylemıslerdı bana yalan mı yanı kac gun manner ksatım 300 yapana kadar neler cektım yapmayın lutfen bosamı zaman harcadım sımdı



baba sende çok sanssizsin yaa (shard)
manner kasmissin daha mannerler aktif deil:)
ama insallah ilerde isine yarar[signature][hline]LuciferTR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes kasıyor o şekilde. Bana da sürekli item çıkarma ve goblin yapımında iyi olduğunu söylediler. Ayrıca eski konuları aradığımda (arama dedim bak iyi bak :P) bu yönde bilgiler gördüm. Bugün biraz kastım ama eziklerle uğraşmak zor iş. Kafayı yedirtiyorlar. (Moradon'da ölüp makara olan ilk mage benim sanırım :D) 20. lvl rogue ve priest bulacaksın. Arkadan sana heal ve swift basacaklar. Hem 2 li yükselir hem de rahat rahat oynarsın. Ama işe yararmı bilinmez. herkes dediine göre bi olay olsa gerek. Yada şehir efsaneleri gibi.

Bu arada National Point klanla ilgili bir şey sanırım. Orc öldürdükçe arttığını ve bir şeyle yaptığını biliyorum. Haa bir de satın alabiliyorsun national pointi yanlış anlamadıysam.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lucifer sen Diez'de mi oynuyorsun? Bugün Fizban'larla muhabebt eden birini gördüm de merak ettim şimdi alakasız ama. Fizban Boss'a nasıl elle daldığını anlatıyordu.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=115082 http://forum.paticik.com/view.php?id=104676

Arama yapmamanın zararları. Manner point active değil.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en sonunda burda biri mannerın ne oldugunu sölemiş hll valla. Evt doğrusu bu, manner sadece upgreade yaparken success rateini arttırır başkada bi s.kim olmaz ondan. Siz kasın sonra upgreade basarken anlarsınız.
said:
DarkLea, 19 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
manenr sanırım upgrade yaparken silahların kırılma yüzdesinide düşürüodu
[signature][hline]Chars:
Lvl 59 fire-cold mage
Lvl 54 buff-heal priest
Lvl 46 assasin
Hepsi diez, ellerinizden öper....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...