DarkLea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya charonun yanında magic anvil war moradonda sanırm bilmeyen yoqtur.. :P ama benim sorunum şu staff upgradeleyemiorm neden mi? çünqü staffı yerleştiremiormki anvile daha önce kukry fln upgradeledim nası yabılıcağnı biliorm fakat staffları neden yabamadım anlamıorm birde daha noob sayılırım açıkça söyliyim bu upgrade'in püf noktaları warsa paylaşırsanız sewinirim.. Şimdiden teşekkürler ..[signature][hline]AreS Assasin Rule! 4x :(( NooB :P
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 püf noktası staff upgrade item ocak.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
DarkLea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 walal bi lvl 45 mageim war viper staff aldım sabah bi tane elemental scrool 30 cus 1 normal upgrade scrool war neapsam neetsem diyue düşünürom...?_ yardım istiorm ascık.. oyun çok geniş ya bilmediğim çok şey war bence..[signature][hline]AreS Assasin Rule! 4x :(( NooB :P
Arma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Viper i upg edeceksen. Cus kullanma yakarsın.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
DarkLea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yani +1 viper'a areste nası bişi yapmamı önerirsiniz? önce hangi scroolla başşliyim kaşa kadar yabiim?[signature][hline]AreS Assasin Rule! 4x :(( NooB :P
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 normal 268k olan upgrade scroll a başla +2 yapınca daha uğraşma patlatırsın.ben halla ağlıyom[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
DarkLea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 elemantel eklemiyimmi? yani önce elemental yabıcam sanırım fire olmassa dispel yabıcam sonra da normal up.scroolla dewam etmei düşünüorm..[signature][hline]AreS Assasin Rule! 4x :(( NooB :P
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Viper için ayrı upgrade yöntemimi var? Ayrı bi varlıkmı o? Cus kullanmıcaz filan? Neden? Cus kullanınca gururu incinip patlıomu? Knife'yi nasıl upgrade ediyorsan hepsinde de aynı yöntem diye biliyorum ben ama siz daha ii bilirsiniz. Ben çömezim. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 19 Şubat 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: fatihkaraca, 19 Şubat 2005 04:12 tarihinde demiş ki: Viper için ayrı upgrade yöntemimi var? Ayrı bi varlıkmı o? Cus kullanmıcaz filan? Neden? Cus kullanınca gururu incinip patlıomu? Knife'yi nasıl upgrade ediyorsan hepsinde de aynı yöntem diye biliyorum ben ama siz daha ii bilirsiniz. Ben çömezim. :hmm: Viper staff pek ucuz olmadığı için öyle dedim. Arkadaşın yakmasını istemedim. O yüzden öyle dedim. Ayrı bi basma taktiği olduğunu kastetmedim. Eğer öyle görünüyosa düzeltiyim. :)[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: DarkLea, 18 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: ya charonun yanında magic anvil war moradonda sanırm bilmeyen yoqtur.. :P ama benim sorunum şu staff upgradeleyemiorm neden mi? çünqü staffı yerleştiremiormki anvile daha önce kukry fln upgradeledim nası yabılıcağnı biliorm fakat staffları neden yabamadım anlamıorm birde daha noob sayılırım açıkça söyliyim bu upgrade'in püf noktaları warsa paylaşırsanız sewinirim.. Şimdiden teşekkürler .. Staff yerleşemiyorsa ya magic itemdir yada rare upgradable item olması gerekir upgrade etmek için.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dostum upgrade olayının püf noktalarını bilselerde söyleyen olmaz bence.çünkü adam upgrade edip itemleri satıyo para kazanıyo.niye sana söylesinki dimi ama :-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: BuRiAL_TR, 19 Şubat 2005 12:13 tarihinde demiş ki: said: DarkLea, 18 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: ya charonun yanında magic anvil war moradonda sanırm bilmeyen yoqtur.. :P ama benim sorunum şu staff upgradeleyemiorm neden mi? çünqü staffı yerleştiremiormki anvile daha önce kukry fln upgradeledim nası yabılıcağnı biliorm fakat staffları neden yabamadım anlamıorm birde daha noob sayılırım açıkça söyliyim bu upgrade'in püf noktaları warsa paylaşırsanız sewinirim.. Şimdiden teşekkürler .. Staff yerleşemiyorsa ya magic itemdir yada rare upgradable item olması gerekir upgrade etmek için. :D bu konu hakkında en az 15 kere başlık açıldı bildiğim herşeyi anlattım öldüm artık :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Anlat anlat... Anlaaaaattttttttttt Bize Burialllllllll!!!!!!!!!!!! :D:D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 57:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 murtaza ya söyledim ben eger ondada olursa herkesle paylaşırız püf noktasını ama %80 güvenemiyorum taktige.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: DarkLea, 19 Şubat 2005 00:11 tarihinde demiş ki: elemantel eklemiyimmi? yani önce elemental yabıcam sanırım fire olmassa dispel yabıcam sonra da normal up.scroolla dewam etmei düşünüorm.. Ekleme, çünkü element eklenmiş itemlerın upgrade edilme olasılıkları düşer. O yüzden element ekleyeceğiniz item ı en az +6 yapın sora ekleyin ne ekleyecekseniz. Viper a cus basma aynı zamanda. Değerli itemlerin upg. edilme olasılıkları da düşük oluyo. Sora ağlarsın. Herkez upg. etme hakkında çeşitli fikiler öne sürsede ben bi taktik olduğuna inanmıyorum. Varsa da olay o 9 karede bitiyo gibime geliyo. Sana bol şanslar. +1--->+3 2 Nus kesin tutar. gerisini yapmadan once onden bişeyler yakarsın. tutarsa tutar tumazsa canın saolsun.[signature][hline]Chars: Ares - SpiderHack(57 Def. Warrior) (Clan W00tabulous) Diez - Arwen(51 Paper Mage) (Retired - Satılık) Xigenon - Premolar(54 Buffer/Healer) (Clan BrotherS) Cok maymun iştahlıyım çooook :) All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P)
Öne çıkan mesajlar