micha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence Ingiltere' nin en kurt en akıllı ve en cakal teknik direktoru diyebilirim.Dunya karması macında Henry'i 10 dk oynattı.Sanki o macta sakatlanıcak.Collina 1 kere bile duduk calmadı diyebilirim.Adam cok zeki fakat takımında ki eksikler sakatlıklar basına dert oldu.Birde kendisine rakip olan Alex Fergusen ile araları iyi degilmiş.İngiltere basını bunu tartısıyormus sozlu duellolar olmus aralarında.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Crystal Palace maşında 16 kişilik kadroya hiç İngiliz almamış.Tesadüf olduğunu söylüyor. Kaynak : Milliyet[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 İngilizler sakattı İNGİLTERE Premier Ligi'nin iddialı takımı Arsenal, Crystal Palace'ı 5 - 1 yendiği maçta yedekleri dahil kadrosunda hiçbir İngiliz olmadan mücadele etti. Geçen yılın şampiyon ekibinde Ashley Cole ve Sol Campbell'in sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılması üzerine 16 kişilik takım, 6 Fransız, 3 İspanyol, 2 Hollandalı, 1 Kamerunlu, 1 Alman, 1 Fildişi Sahili'nden, 1 Brezilyalı ve 1 İsveçli'den oluştu. Eriksson esprisi İNGİLİZ tarihinde ilk kez yaşanan bu olay sonrası Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, "Bana iletilinceye kadar haberim yoktu. Ben takım kurarken insanların pasaportuna bakmam. Beni kalite ve davranışları ilgilendirir" dedi. Wenger, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Sven Goran Eriksson'un maçı izlemeye gelmesi üzerine de, "Neden geldiğini anlamadım. Yoksa başka bir ülke takımıyla mı anlaştı" espirisini yaptı. İŞTE TARİHİ KADRO Lehmann (Almanya) Lauren (Kamerun) Toure (Fildişi Sahili) Cygan (Fransa) Clichy (Fransa) Pires (Fransa) (Fabregas 80) (İspanya) Vieira (Fransa) Edu (Brezilya) (Flamini 61) (Fransa) Reyes (İspanya) Bergkamp (Hollanda) (Van Persie 79) (Hollanda) Henry (Fransa) YEDEKLER: Senderos (İsviçre), Almunia (İspanya). Do you speak english ?[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Wenger, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Sven Goran Eriksson'un maçı izlemeye gelmesi üzerine de, "Neden geldiğini anlamadım. Yoksa başka bir ülke takımıyla mı anlaştı" espirisini yaptı. hahaha çok güldüm buna.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adam 10 yıl içinde arsenaldeki tüm ingilizleri yolladı arsenal ingitere liginin yabancı takımı oldu![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ayrıca 10 yıl önce arsenalde sadece bergamp yapancı olarak oynuyormuş. bide şimdi bakın duruma! [Bu mesaj taros tarafından 17 Şubat 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 "ben oyuncu seçerken ülkelerine bakmıyorum" Arsen Wenger çok doğru demiş...[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: micha, 16 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki: İŞTE TARİHİ KADRO Lehmann (Almanya) Lauren (Kamerun) Toure (Fildişi Sahili) Cygan (Fransa) Clichy (Fransa) Pires (Fransa) (Fabregas 80) (İspanya) Vieira (Fransa) Edu (Brezilya) (Flamini 61) (Fransa) Reyes (İspanya) Bergkamp (Hollanda) (Van Persie 79) (Hollanda) Henry (Fransa) YEDEKLER: Senderos (İsviçre), Almunia (İspanya). Do you speak english ? +1[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 çok ilginç olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 takım bole iyi ya size ne alla halla:p[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arsen Wenger işini bilir :) takımına da zorla İngiliz sokamazlar zaten o İngiliz de oynatio Campell,, Ashley Cole ama sakatlardı onlar ,, ondan oynatmadı [Bu mesaj Xeir tarafından 18 Şubat 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 zeki adam zeki.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 arsenal o kadar çok çekti ki eksiklerden yaz yaz bitmez. yine de ben wenger in şu an ki düşüşte hatasının olduğunu düşünüyorum.takım bazen sahaya taktiksiz çıkıyormuş izlenimi veriyor.oyuncu seçiminde de çerezlere fazla güveniyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar