Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LvL_48%97 Priest_çar_satılık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
full priest chiitn setim var +plate shildim var ve 67 vuran silahım var buffer+healerım ilgilenenlere duyrulur uygun fiyata satılık çar (tabiki gerçek para ile).....

korneroth_hack@hotmail adresine cvp yazın veya buraya yazın....
Mesaj tarihi:
Çok zor be. BEnce hiç ümit bekleme. Yada bi 5 YTL atim ver bana:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
10.500 ytl[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari.
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Mesaj tarihi:
bendende satılık lvl 42 assasin ARES DE ismi Naim_Suleymanoglu :D.Japko da ne verırsenız bakarız.Olmadı uskoda.Alan olmazda benim sidikli charı.İçinde full dandik goblin set.2 tane sword breaker.Felan falan.fakirimsi bişi.Alacak varsa soylesın :)[signature][hline]Gordon Freeman

[Bu mesaj Sphere tarafından 16 Şubat 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sphere tarafından 16 Şubat 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şifre ve doğm tahini veriyon. TAbi ben önce telefn numarası msn adresini falana lıp da yaparım. Yoksa tanımadığn biriyle ticaret zor olur.[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ;
"Est Solarus Oth Mithas"

Mesaj tarihi:
AL ÇAR 51 OLDU OLCAK GÖREV YAPIYOM ŞU ANDA .....YAW ZTN JAPKODA OYNACAMDE ....SIKILDIM PRİESTTAN.....LVL 37 MACE KASTIM +ARKADAŞ LVL 41 ROGUE VERDİ=) ......+MU ONLİNE OYNUYOM.....KAFAM KARIŞTI!!!!!!!!

=)))
Mesaj tarihi:
Mu Online dandik Wingle Serverindeysan sana 250k Gold Setler Verebilirim :D[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:45+
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
  • Yeni Oluştur...