Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invite cd'si

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar benim aldigim cd'nin icindeki guest cd'sini bi arkadasima verdim.Arkadasim oyuna basladi ve devam etmek istiyor o guest cd-key'i ile devam edebilir mi?Yoksa yeni cd almasi mi gerekiyor?
Mesaj tarihi:
Malibu da araştırıyordu bunu. Belki o accountu devam ettirebilir, ama yeni bir cd key şart.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
beyler peki bu guest key i us den eu ya çevirme gibi bir şey var mı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar benım ve arkadasımın aldıgı orjınal wow dan (bimeksten aldık)
Guest cd si felan cıkmadı ?
Haydaa biri açıklayabılırmı[signature][hline]h3xtermineytır
Mesaj tarihi:
Sadece Collector's Editiondan çıkıyor, hem CD hem DVD olarak bulunduğu için oyun.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
yoo hayır ben normal aldım içinden guest key çıktı.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
normalden çıkmaz sallamanın luzumu, faydası yok...

guest key ile yaratılmış accountlar ile oyuna devam edebiliyor isteyenler.. account management sayfasından normal bir cdkey girdiğinizde gerçekleşmiş oluyor tüm yapmanız gereken.[signature][hline]Profocio Hosting
  • Yeni Oluştur...