UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Merhaba arkadaşlar Ultima Online ı konu alarak açtığımız sitemizi size tanıtmak istedim. Bu oyunla ilgilenen veya bu oyunun bir serverını vs. açmak istiyen ama takıldığı yerler bulamadığı scriptler war ise sitemizi ziyaret edebilir. Dosyalar bölümümüz oldukça geniş her türlü verdata, client vs. editleme programlarını , çeşitli verdataları , makro programlarını bulabilirsiniz. Adres : Http://www.uoyardim.net Not : Moderatör Alımı Wardır. Her bölüme 2 kişi alınacaktır.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hayırlı ve Başarılı Olsun ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 RaVeNa senin msn neydi ağa ben lostlandden gorath firegod (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 En gıcık olduğum şey ya kayıtlı üye olmadan bşe çekememek.Yaw üye olsamda ztn bidaha hiç girmiyorum nie illa üye üye die tuttururlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 haklısında bize sponsor olucak yerin sahibi üyelerimizi fazlalaştırmamızı istiyor çünkü onunda karı olucak bu işten bizde istemiyoruz üye yaptırmak sizi ama ne yapalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ehh sende haklısın tabi neyse UO yu bırakmama rağmen üye olucam sırf bu tavrından dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ultimatr den cok uzak cokkk[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 vimpir, ultimatr ultimanın özüne yerleşmiş kalıplaşmış bir ortamı yarattı biz onun gibi zaten olamayız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 www.uoyardim.net yıklanabilir[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bu arada merak ediorum ultimatr ye nolduki :( hiç girilmio bayaadır...[signature][hline][b]Kukuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 hayirli olsun ne diyelim :)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Site güzel olmuş hayırlı olsun. Ama dosyalar bölümündeki dosyaların ne işe yaradığını da yazarsanız iyi olur. Mesela macro programları arasındaki farkları falan... Onun dışında guzel.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar