onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Merhaba windowstaki butun internete baglanan programlari (ozellike age of half life gibi oyunlari) proxy uzerinden nasil cikartirim?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ne yapmak istediğini bilmiyourm ama http-tunnel sanırım bu program istediğinden fazlasını verir sana. bunun dışında programın forumunu incelersen gereken bilgileri alabilirsin sanırım.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 01 Ocak 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayir benim kendi proxyim var kurulu onun uzerinden baglanmak istiyorum ya tipki ie ye proxy ayari yazar gibi yazipta girebilecegim bir program ayar vs yokmu?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hepsini toptan proxy ile çalıştır gibi bi program bilmiyorum, duymadım. her programın kendine has proxy ayarı oluyo zaten. ama yoksa, SocksCap ile programı "socksified" hale getirip çalıştırabilirsin sanırım. bu programa tüm .exe'leri ekleyerek hepsini proxy aracılığıyla çalıştırabilir misin orasını bilmiyorum... SocksCap (link)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sockcap socks proxy kullaniyor sadece benim squid dedigimiz bildigimiz proxy i kullanana ihtiyacim var bir surfanonymous u buldum oda parali denemeden almamda deneme programida yamuk yumuk calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 socks proxy arıyorum bende nerden bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bence de aradığın şey http-tunnel. yanlış hatırlamıyorsam sharky bir ara yine bu konuyla ilgili netcat diye bir programdan bahsetmişti o da belki sana yarayabilir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar