Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Php programından sezen aksunun bahane isimli albümünü indirdim ama winzip ile açmaya çalıştığımda password soruyor bunu nasıl halledebilirim ?[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 indirdiğin yerin sağını solunu karıştır. büyük ihtimalle sitenin adresidir xxxx.com veya www.xxxx.com gibi. "fast zip cracker" diye bi program vardı bi ara onu arat komut satırından çalışıyodu.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Rahan hiç bir bilgi yok mp3 lerin falan çoğunun zip şifresi o oluyor biliyorum ama ne zipli dosyalarda nede başka bi yerde bilgi bulamadım.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tıkınız bunu buldum amma sanırım biraz yavaş şöyleki, 8 karakterlik ve küçük harflerden oluşan bi şifre için ve 18 gün kaldı diyor. hadi ortasında bi yerlerde bulunsun, 9 gün. tabi bu 18 gün max tamamen şansa kalmış bişi. bence p2p den yeniden çek o dosyaları 18 gün açık bilgisayarla en azından bi 7-8 gb indirirsin. (sadece 8 karakter için mi deniyor ondan da emin değilim) googledan zip password cracker OR finder gibi aratırsan bi ton şey çıkıyor. muhtemelen daha hızlısı vardır. arayıp bulmak gerek.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 19 Şubat 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 teşekkür ederim tekrar çekiyorum değmez bu kadar eziyete.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar