demonhunter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaşlar bu oyunu indirip te oynayabilen var mı varsa nasıl ??
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 indirdim oynadım ama mame de çok çok yavaş çalışıyor. Zinc de denemedim.
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Nedir nasıldır, nerden çekilir, ne ile oynanır anlatın bi yaws.. MAME ne Zinc ne mesela :D [signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi [Bu mesaj Obi_Wan tarafından 18 Şubat 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben bu ZINc i çektim arkadaşlar ama bir türlü çalışmıyor program bende ya.. Deliricem biriniz bi el atıverseniz..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben impact de çalıştırabildim mame 32k 90 da çalışmakta ayrıca oyun sonu varmı normal ps versiyonunda[signature][hline]orochi
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bazı emulelerde takıldığı söyleniyor sende takılma oldu mu? Hangi emule yi kullanmak daha iyi sonuç verir? Dün tekken 3 indirdim ancak çok fazla takılıyor mame ile.. Düzgün çalıştırabilen varmı? Birde Street Fighter EX 2 Plus ı nereden indirebilirim özel msj atabilirseniz çok memnun olurum..[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi
Öne çıkan mesajlar