-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaşlar bu topic altında ,televizyonda yakaladığımız filmleri yazsak, ben bazen mesela tv de zapping yapmakdan delirince giriyorum vizyon bölümüne acaba film filan varmı kimse yazmışmı diye bakıyorum yada uyumakta zorluk çekiyorum çoğu zaman ve adam akıllı filmde olmuyo burdan öyle bi film çevirsek,ne bilim nba maçlarıda olur,bundan böyle gral film çıktımı böle bi topic altına toplasak sınırlayıcı olmak da diil yine güzel bi film varsa ayrı topic açılır " Fayt Kılap bu akşam kanal d de" gibin. bilmiyorum daha önce geldimi böyle bi fikir.aklınıza yatarsa sitiki yapılır falan filan işte.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence de iyi fikir up.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bugün 23.30 kanal d de spielberg ten AI var yapay zeka[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olabilir ama yayın akışını bulmak zor değilki herhangi bir kanalın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence ıyı fıkır el elden sutundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: forgiver, 16 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki: olabilir ama yayın akışını bulmak zor değilki herhangi bir kanalın bazen üşeniyo insan aramaya gazete kayboluyo filan falan yada yayın akışını buluyosun gözden kaçıyo, zaten yayın akışı değil ,izlicek bişey bulamadıığımzda burda bakınca belki unuttuğuöuz bi program film görürüz ,vizyon zevkleri çok ta çakışmayan bi forumuz ayrıca, zaten kimse ilgi göstermezse kendiliğinden elenir topic.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Bryant, 16 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki: bugün hiç bi film seyredilmez çünkü avrupa yakası var. +1 tabiki izlenmez hcbisi avrupa yakası varken....[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya o cirkin betty e benzeyen dizi yayınlanıoya adı neydi unuttum o da guzel aslında bi kere izledim hosuma gitti,ama avrupa yakası ile aynı saate de konmaski simdi,banko diziyi izlicez tabiki[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Tv8 de güzel enteresan bi film var :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 fikre +1[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bu akşamm Simpson + Scrubs kombosu var[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 maç var maç bu ak$am. sora da kurtlar vadisi var.(emin degilim ama 70% yeni bölüm)[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet mac var bugun ama fener napar orasını bilemem:P[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu akşam The O.C +Beyaz+NBA Allstar Rookie Challenge uyutmaz gibi :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 onu yazıcaktım bende bu aksamı combo saglam.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya şu oc yi izlemiştim bi defa dawsons creek gibi bi genç kız dizisi gibi geldi ama herkes çok seviyoı bu gece tekrarını izlicem bakim bidaha nasıl tabi bide all star rookie var ama...[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 genc kız dizisi dedi adam :P kiaaa güzel dizi biz "genç kızlar" tutkunuyuz hatta fizban gibi ablalarin o kadar tutkunki netten sonraki bölümlerini cekio düsün yani..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar