Fanky Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaşlar ben Antalyasporun Süper A Gençlerinde oynuyorum, temmuz gibi Alanyaspora transferim söz konusu, varmı başka?[signature][hline] DJ Fanky www.djfanky.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mahalle takiminda oynardim eskiden sonra Baskete transfer oldum :P[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bizde az mahalle maçları yapmadık ey be günlerdi![signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bizim sahaya 2 tane apartman dikildi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Basketbol da Pınar kar$ıyaka ya transfer oluyodum hep okul bokuna i hate school[signature][hline]Infarctus [Bu mesaj Infarctus tarafından 19 Şubat 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Geçmiş olsun Infarctus.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben okul takımındaydım taa ilkokuldayken.Takım 4 maçta 2 gol atıp 27 gol yemisti :)Burda kötü oynadığım sonucunu çıkarmayın lutfen,takımda iş yoktu :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bn sne e baslicam prof. olaraak şimdiden yazim blki imza fln istersen werim sora wermem :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 valla kaleciysen kötü oynadığın anlamını çıkarabiliriz :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar