KahnX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Arkadaş burda tavsiye etmişti ya bi oyun vardı adını unuttum süperdi Yuvarlak 3 tane yaratığınız var nereye fırlatıcanızı seçiyosunuz rakip de seçiyo birbirinize çarpıp ittirip kuyuya düşürmeye çalışıyodunuz oyunun adı neydi biri söylesin lütfen yaww bide risk tarzında bi oyun vardı askerlerini diziyodun ülkelere sonra ele geçiriyodun teker teker bu da online oyundu bunun da adını alsam ... bilen vardır mutlaka yaws şu ikisini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yuvarlak elemanlar globulosmu? öyleyse www.globulos.com[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 he valla çok saol globulos nası unuttum şimdi riske benzeyen o oyunu bulmam lazım ya daha iyi anlatıyım hatta böyle oyun başında 20 civarı askeri ülkelerine yerleştiriyosun sonra askerlerini bölüp dağıtıyosun taktik kullanarak dalıyosun çok askerle dalan ve yüksek zar atan o yeri alıyo işte amaç birbirini işgal etmek riske benziyo galba bi clientte açıyo oyunu ve masalar var girebildiğin...bilen vardır mutlaka ya globulos kadar ünlüydü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yada bi client indiriyodun işte ondan oynuyodun yada webden oynuyodun hatırlamıyorum süper bişeydi ya nasıl bulucam ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar