Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu Dışı Bolumu 500 k Posta Ulaştı !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun arkadaşlar ben boyle buyuk bi ortamda paylasımda , yardımda , bilgilendirmede her turlu kolaylıkta bulunan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim..Bu ortamın kıymetini bilmeliyiz ki bildigimizi korudugumuzu dusunuyorum...Tum paticik ailesine Hayırlı olsun diyorum tekrar ve Nice 500 k postlara diyorum...:)

:tebrikz:[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Birde Kütüphanemiz olsaidi :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
bazen mutlu sonla biten topicler

Bazende garbageyi boyluyan topiclerlede olsa
i love you paticik i love you konu dısı
and i föck you Lag :D[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
ya 2 hafta brda durdum 414 bindi 500 bini geçti böyle 1 aya 750 bini görücez inşallah
amin
bu topiği ben açmayı düşünüyodum ya
edit:lan swswsw sen Gaius J.S misin ben De'Macrofencer eheheh bıraktım ultimayı

[Bu mesaj Heracless tarafından 19 Şubat 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lan swsw kime diyom ben De'Macrofencer ve De'Mortez aile kurucusu naber lan ulan ultimayı bıraktım ultima beni bırakmadı be ehehehe
edit:bi heyecan geldi nedense ultimaya tekrar mı başlasam gerçi bırakalı 3 ay oldu ama yeteneğimi kaybetmiş miyimdir ki?

[Bu mesaj Heracless tarafından 19 Şubat 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Unutmamak gerek Ultima Birakilmaz Ara verilir :)
Seni gördüüme sevindim.Ben Ultimadan vazgeçmedim 0ns ile para kasarken Patickte soldat oynuyorum :P[signature][hline]Gaius Julius Caesar
  • Yeni Oluştur...