Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arızalı donanımlarda tüketici hakları

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Benim MSI 9800PRO ekran kartımda artifactler oluştu -saat hızlarını overclock etmememe rağmen, sadece xt biosu kullanıyordu ama satıcıdan öyle gelmişti-, işte bunu aldığım yer Gigatek'e yolladım, 20 gün oldu hala geri gelmedi. 30 gün dolunca bazı yaptırımlar uygulamaya hakkım oluyor galiba, neler yapabilirim? Daha önce böyle dava açan falan var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Şubat 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

silphatos_ bu konuyu sana verdikleri garanti belgesinden okuyabilirsin...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti belgesi yok ki, fatura var. Artık garanti belgesi geçmiyor(muş) zaten yasalara göre, ayrıca 30 günmüş evet buldum onu sağolun.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Gigatek hakkinda bu foruma bi post atmistim.Gigateki cok onerdiler.Fakat sanirim simardilar.Bozuk olan bir monitoru bozuk degil diye geri verdiler.yaklasik 2 saat ugrastiktan sonra yeni monitor icin anlastik fakat bu seferde verecekleri monitorun kutusu en az 10 kere koli bandiyla geri yapistirilmis.Bu forumu okuyan herkez iyice bi dusunsun gigatek den almadan once.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aramis, sen bunu Donanım Haber forumlarına da yazmıştın galiba, hadi benim iş biraz da distribütörle alakalı ama bozuk monitörü geri almamaları olacak iş değil.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

dist. olayi degil abi olay bunlar parcayi aliyorlar 20 gun sonra gonderiyolar.dusunsene hergun biri geliyo bozuk diyo adam hergun ayri ayri yollasa kafayi yer.ondan biriktirip belli periyodlarda gonderiyolar bunu sadece gigatek degil bir cok firma yapiyo.Ama boyle firma isletenlerin bir ustunlugu olacakki biz onlari tercih edicez.Mesala senin olayini 2 gunde halletseler sen yere goge sigdiramicaksin.veya benim monitorumu degistirselerdi ben bole yollara basvurmucam.O olayin neticesinde hatalarini kabul edip bana ozel mesaj yoluyla getirin degistirelim dediler.Ben goturmedim ve degistirmedim.Hakkimi yasal yollardan aramaya devam ediyorum.Hakkinizi arayin yoksa size yaptiklarini baskalarinada yaparlar.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...