Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sureklı savaslar oluyor ama nasıl katılcagımı cozemedım bırturlu yardımcı olursanız sevınırım sadece 60 ustumu katılabılıyor bu savaslara ve sehır basmalardemıssınız ben daha hıc karsılasmadım bunlarla nerde oluyor acaba tum bunlar?[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 server ares ise her çarşamba sabah 5,her cumartesi akşam 8 de lunar gate war oluyor.lvl 30 olman yetrli katılabilmek sawaşdan 5 dakika önce lunar gate e teleport ol orda insanlar olur zaten oraya gidip tapınak gibi bir yere girceksin ordan sawaş arenasına teleport olcaksın hepsi bu ama sana tavsiyem lvl 60 dan önce gitme orda canını yakarlar :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 pekı olursem neler gıder exp mesela np para?[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eğer np varsa np gider vede her öldüğünde o an inventoryindeki paranın yarısı np yoksa sawaşlarda exp gitmiyo galiba yada az gidiyo npsiz sawaş girmedim girilmes zati :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 paran varsa paranın yarısı np in varsa 50 np alır.np ve para yoksa 5 exp alır.[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Savaştan kastın o mu bilmiyorum ama ben bir kaç gecedir oynarken sürekli orclar Piana'Yı basıyor. Savaşı kazandıkları için bastıklarını duymuştum ama oynadığım her gece geldiler. Gayet ilginç bir aksiyon oluyor. Piana kapsının önünde bekleşen insanlar, arada "Ne oluyor abi? Hiarrrgh" modunda ölen ezikler falan. Eğer kgece oynuyorsan mutlaka takıl. (Diezde oluyor bu olay tabi)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 banada oldu bu olay savaş biter bitmez insanlar breth i bastı bi hemde ne basma havada novalar uçuyodu belula ya gidemedim bile.bu şehir basma nası oluyo bende merak ediom[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 xhenegon dayım yavs ole bır olay gormedım daha olsada eglensem artık bıraz exp kasmaktan sıkıldım[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 banada xig te olmuştu zaten.geçen hafta perşembe[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Dismandler, 18 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki: xhenegon dayım yavs ole bır olay gormedım daha olsada eglensem artık bıraz exp kasmaktan sıkıldım Acayip eğlenceli aslında. Nebula'da UO oyanrken radiler olurdu. Bütün ezikler toplanırdı hani para falan kaparım diye. AYnı ona benziyor. Vuran kaçıyor. Nereden geldiği belli olmayan bir nova safların yarısını götürüyor. Sen kahkahalar atıyorsun falan. Cidden acayip eğlenceli bir iş. Denk gelirsen kaçırma.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Dismandler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya sole bır uyarı bolumu kursak bole bır olay oldugunda herkez msj atsa bızde gıdıp eglensek olsek fılan :) x. dekiler mesaj atarsa sevınırım oyundakı nıck alev lvl 47 paper fire mage[signature][hline]Biri çay koysun lütfen!
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 lvl inde ii aslında ii değil ama %50 si lvl 30 para koparırım die gelen kişiler.bi yoplu atsan yine 1-2 kişi öldürürsün.bana öle üç kez oldu hehehe.toplam 200np topladım[signature][hline] ========>CaDoBaBa<=========
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 6 saat sonra diez de savaş var galiba ama tam net bişey söyleyemicem
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: _hoodstar_, 19 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki: 6 saat sonra diez de savaş var galiba ama tam net bişey söyleyemicem Evet saat 4 civarlarında yapıyorlar genelde. Tam "Ehuhehehe expim sonunda %5 artı dediğin sıralarda :))[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 lunar warda ölürsen exp gitmez sadece np varsa gider bide paran gider ama invasion a katılırsan savaştan sonra orda 3 ü de gider. varsa tabii[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 sokayım ben bunların yapacağı savaşa o kadar bekledik a.q sonuç ne bi tutam kıl:(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: BuRiAL_TR, 17 Şubat 2005 08:18 tarihinde demiş ki: server ares ise her çarşamba sabah 5,her cumartesi akşam 8 de lunar gate war oluyor.lvl 30 olman yetrli katılabilmek sawaşdan 5 dakika önce lunar gate e teleport ol orda insanlar olur zaten oraya gidip tapınak gibi bir yere girceksin ordan sawaş arenasına teleport olcaksın hepsi bu ama sana tavsiyem lvl 60 dan önce gitme orda canını yakarlar :-) Bu gün ares1 de saat 20:00 sawaş var ilgilisine.(normal saati bu ama belli olmuyo ne yazıkki bazen erteleniyo bazen geç başlıyo)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Öne çıkan mesajlar