Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savaşlar


Dismandler

Öne çıkan mesajlar

server ares ise her çarşamba sabah 5,her cumartesi akşam 8 de lunar gate war oluyor.lvl 30 olman yetrli katılabilmek sawaşdan 5 dakika önce lunar gate e teleport ol orda insanlar olur zaten oraya gidip tapınak gibi bir yere girceksin ordan sawaş arenasına teleport olcaksın hepsi bu ama sana tavsiyem lvl 60 dan önce gitme orda canını yakarlar :-)[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL_TR
CLaN :Hiç Olmadı......
LvL :6x Blade Master Warior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Savaştan kastın o mu bilmiyorum ama ben bir kaç gecedir oynarken sürekli orclar Piana'Yı basıyor. Savaşı kazandıkları için bastıklarını duymuştum ama oynadığım her gece geldiler. Gayet ilginç bir aksiyon oluyor. Piana kapsının önünde bekleşen insanlar, arada "Ne oluyor abi? Hiarrrgh" modunda ölen ezikler falan. Eğer kgece oynuyorsan mutlaka takıl. (Diezde oluyor bu olay tabi)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dismandler, 18 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
xhenegon dayım yavs ole bır olay gormedım daha olsada eglensem artık bıraz exp kasmaktan sıkıldım

Acayip eğlenceli aslında. Nebula'da UO oyanrken radiler olurdu. Bütün ezikler toplanırdı hani para falan kaparım diye. AYnı ona benziyor. Vuran kaçıyor. Nereden geldiği belli olmayan bir nova safların yarısını götürüyor. Sen kahkahalar atıyorsun falan. Cidden acayip eğlenceli bir iş. Denk gelirsen kaçırma.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_hoodstar_, 19 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
6 saat sonra diez de savaş var galiba ama tam net bişey söyleyemicem

Evet saat 4 civarlarında yapıyorlar genelde. Tam "Ehuhehehe expim sonunda %5 artı dediğin sıralarda :))[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 17 Şubat 2005 08:18 tarihinde demiş ki:
server ares ise her çarşamba sabah 5,her cumartesi akşam 8 de lunar gate war oluyor.lvl 30 olman yetrli katılabilmek sawaşdan 5 dakika önce lunar gate e teleport ol orda insanlar olur zaten oraya gidip tapınak gibi bir yere girceksin ordan sawaş arenasına teleport olcaksın hepsi bu ama sana tavsiyem lvl 60 dan önce gitme orda canını yakarlar :-)

Bu gün ares1 de saat 20:00 sawaş var ilgilisine.(normal saati bu ama belli olmuyo ne yazıkki bazen erteleniyo bazen geç başlıyo)[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL_TR
CLaN :TnT
LvL :6x Blade Master Warior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...