ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pff böle konularda hiç başarılı deilimdir nası yazabilirim fln bikaç örnekle yardım edermisiniz???[signature][hline]
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 örnek yazamıyacağım,o yüzden sana birkaç öneride bulunayım -kendini sıkmana gerek yok,senin gibi düşünüpte arkadaşlarına ne inciler döktürenler gördüm,sonuçta ,o kişiyle olan arkadaşlığını anlatacağın bir yazı,rahatça geyik yapabilirsin -Birde sakın birbirine benzer şeyler yazma,ben bu hataya düştüm bayağı muabbeti olmuştu -Kankalar hariç diğerlerine çok uzatmayabilirsin,klasik"şu bilmem kaç seneyi iyisiyle kötüsüyle beraber geçirdik,görüşmek dileğiyle hayatında başarılar" yazılarını kullanabilirsin. -Birde yazmadan önce bekle,insanlar önce sana yazsın,oradan bir esinlenme olur.Hem sana kötü yazana sende sallarsın birşey gider.
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 böyle $eyler ilhamla olur geceleri özellikle ben o sayede yazdim yaklaşık 100 kişiye[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 andaç yazısı nedir? yıllık yazısı gibi bi$ey mi?[signature][hline]just g3nk
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 kimi andaç diyor kimi yıllık bildiğim kadarıyla aynı şeyler
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Bathory, 15 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: andaç yazısı nedir? yıllık yazısı gibi bi$ey mi? antalyalı ve izmirliler andaç der onun dışındakilerden pek duymadım[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
screamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yazacağın kişi kız ise güzel de Julia Roberts a falan benzet vs vs[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: undomiel, 15 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: said: Bathory, 15 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: andaç yazısı nedir? yıllık yazısı gibi bi$ey mi? antalyalı ve izmirliler andaç der onun dışındakilerden pek duymadım hadi yaa ilk defa duyuom bende izmirliim :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar