Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sliced

madjai

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu sliced ne demek? meselan composite armorun unsliced modeli(suit olarak) 140k ya satılırken sliced modeli 220k-280k arası satılıyor. aradaki fark bu kadar fazla mı acaba?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle armorları sliced alma pvp yapmayacaksan. slice smuglerlerin silah veya armorları çizerek bazı özelliklerini yükseltmeleri oluyo. silahlarda speed veya dmg slicelaniyo. armorlarda resistance veya encumbrance slicelaniyo. slicelanmis bi esya slicelanmamisina göre daha çabuk eskiyo. slicelarken zaman haricinde neredeyse hiç bişey kaybetmiyolar smugglerlar.[signature][hline]Alomatik_2k
Üye - ?
Sosyal ağlarda paylaş

bak seeen? smuggler olda öle konuş :D hele bi smuggler revamp gelsin...

bh vs. smuggler. + smugglera melee saldırılar. ve dual pistol kullanımı. vay be. 1 sene önce duyurmuşlardı daha ses seda yok :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27
--
Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.!
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide bh in yaninda sizce carbine mi pistol mu?(yeni konu açmak istemedim)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Sosyal ağlarda paylaş

iyi o zman carbinner kasalim am bi sorun var. mastr bh tan önce mi yoksa sonra mi kasiyim carbineer i?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bria serverındaki char.ım yeni olduğu için pistol veya carbine arasında kaldım, karar veremedim. sufi den yardım aldım, o pistol ün special attacklarının daha iyi olduğunu söyledi. carbineer daha az rağbet gören bi prof olduğu için seçiyim mi demiştim aslında, ama onda da az rağbet gördüğü için acaba yardım alma konusunda zorlanır mıyım diyodum. sonuçta pistol seçmiş gibi oldum ama hala daha carbine e dönebilirim. ne tip güzel özelliklerini biliyosunuz carbine in?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere kd vuran tek range prof.u. Ayrıca master bh olduğunda gelen spray shot ile dizzy koyması çok iyi. Silahın gücünden bahsetmeye gerek yok. Ayrıca cu ile gelecek carbine silahlarını gördüysen geo carbine var. Composite Armor giyenlerede çok işe yarıcak(gerçi cu ile stun veren armorlara ne değişiklik gelir o bilinmez)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...