madjai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 arkadaşlar bu sliced ne demek? meselan composite armorun unsliced modeli(suit olarak) 140k ya satılırken sliced modeli 220k-280k arası satılıyor. aradaki fark bu kadar fazla mı acaba?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Öncelikle armorları sliced alma pvp yapmayacaksan. slice smuglerlerin silah veya armorları çizerek bazı özelliklerini yükseltmeleri oluyo. silahlarda speed veya dmg slicelaniyo. armorlarda resistance veya encumbrance slicelaniyo. slicelanmis bi esya slicelanmamisina göre daha çabuk eskiyo. slicelarken zaman haricinde neredeyse hiç bişey kaybetmiyolar smugglerlar.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bak seeen? smuggler olda öle konuş :D hele bi smuggler revamp gelsin... bh vs. smuggler. + smugglera melee saldırılar. ve dual pistol kullanımı. vay be. 1 sene önce duyurmuşlardı daha ses seda yok :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Slice=modifiye Aynı arabalrdaki gibi işte modifiye edilen araba çok daha iyi gider ama motoru daha çabuk biter.Aynı olay işte.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya bide bh in yaninda sizce carbine mi pistol mu?(yeni konu açmak istemedim)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 pistol. ama cu gelince carbine.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bence şimdide carbine.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 iyi o zman carbinner kasalim am bi sorun var. mastr bh tan önce mi yoksa sonra mi kasiyim carbineer i?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ben de bria serverındaki char.ım yeni olduğu için pistol veya carbine arasında kaldım, karar veremedim. sufi den yardım aldım, o pistol ün special attacklarının daha iyi olduğunu söyledi. carbineer daha az rağbet gören bi prof olduğu için seçiyim mi demiştim aslında, ama onda da az rağbet gördüğü için acaba yardım alma konusunda zorlanır mıyım diyodum. sonuçta pistol seçmiş gibi oldum ama hala daha carbine e dönebilirim. ne tip güzel özelliklerini biliyosunuz carbine in?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bi kere kd vuran tek range prof.u. Ayrıca master bh olduğunda gelen spray shot ile dizzy koyması çok iyi. Silahın gücünden bahsetmeye gerek yok. Ayrıca cu ile gelecek carbine silahlarını gördüysen geo carbine var. Composite Armor giyenlerede çok işe yarıcak(gerçi cu ile stun veren armorlara ne değişiklik gelir o bilinmez)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar