OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Merhaba Arkadaşlar; Ne yaptımsa bir türlü şu görüntü sorununu düzeltemedim. Oyunda ağaçlar,duvarlar vs. haricinde deniz falan heryer mavi. Lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin. Netten Far Cry 1.3 Patch indirdim (74.1 MB) Onda bile Next diyorum. Bir yerden sonra Next'e bassamda ilerlemiyor. Lütfen yardım ediniz. Saygılarımla... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 18 Şubat 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bana da bi kere olmuştu oyunun baştan yükleyip silmiştim sonra v1.3 yaması yüklenmişti[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Şimdi oyunu baştan yükledim. Daha sonra 1.3 Patch'i yüklemeyi denedim ve yine Next'e basıyorum ilerlemiyor. Sonuç itibariyle yine de heryer mavi. Yardım edin plz...[signature][hline]-:: Nemedia ::- * Web Adres * Nemedia Forumları * Kayıt Ol * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 far cry i uninstall et sonra tekrar yukle oyunu acmaan direk patchleri yukle... sorna oynamayi dene olmazsa grafik kartinin desteklememesi veya yetmemesi gibi birseyden kaynaklanio olabilir[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 belki orrjinal/kopya unsuru olabilir[signature][hline]saadetin teksoy reha muhtara demişki -ya reha sen hiç kutupta namaz kıldın mı reha -acı var mı acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar