Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bende betada hunter oynadım 35 lvl yaptım pvp lerden edindiğim izlenime göre rouge,warrior yada paladin yanıma geldiği anda olay kopuyodu kaybediyordum birde minimapten size yaklaşanları görme olayı hakkında bişey söyleyeceğim.Çok dikkat etmeme rağmen çoğu zaman geldiklerini göremiyodum özellikle humanoid mobların arasındaysanız farkedemiyorsunuz.Bazende mob kesmekle öyle meşgul oluyorsunuzki farkına varmıyorsunuz...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bak ben o track olayında paranoyağım =) Kaç kere önünde gittiğim raid grubunu salak saçma yerlere soktum horde diye, çoğu zaman yakaladık adamları ama npc çıktığı da oldu eheh =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 su an lvl 47 yim pvp izlenimlerim: cheetah kullanırken dikkatli olun karşınızdaki classta uzun mesafeli bi insta buyu vs. varsa bosuna daze olursunuz viper stingle karsı tarafın manasını bitirin mutlaka en kolay kesilen class overpowered denilen paladinler aimed shot cok ii abartı dmg lara ulaşıyosunuz ben şimdiye kadar en yüksek 1257 vurdum pet etkisiz demeyin gayet etkili siz kacarken pet ii calısıyo arkadan beast masterye verirseniz biraz paso crit koyar, hızlı kosar, adamı esir eder pet hunter vs hunter en cabuk en cok dmg veren kazanıyo. karsı tarafın peti size gelirken fear mesafesine girdigi fear basın adamın peti kacsın gitsin ustunluk kazanın (genelde adam ii deilse panikten sizin petinize fear atmak aklına gelmiyo hehe) 2h ve yavas silahlar kullanın adam dibinize geldıgınde bi kere vurup kacıcagınız icin bi kere vurun saglam vurun. bazen abartı dmglar veriyo 2h survival talentleri pek gerekli deil bence ben vermicem sahsen bunun yanında leatherworking ii para kazandırır ama engineering de cok guzel 220 de sanırım ağ yapıyo ve kullanmak icin engineering istiyo ağ atıp adamı 10 saniye yerinde tutabilirsiniz muhtesem bisi eet hunter cok eglenceli bir class pve de ozellikle cok rahat ediyosunuz[signature][hline]Gwaledric rr6 armsman (Kay) Arkon 4X Troll Hunter Master Dragonscale Leatherworker - Skinner Guild: Embrace Server: Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gharekh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaşlar lvl 43 hunterım var. BeastMastery gittim ve çok memnunum. Ayım Ivan ve ben eş lvl moblara karşı 170-250 dps arasıyız. ama PvPde bazı sorunlar var. Öncelikle karşımdaki adam olayı bilmiyorsa, ayıyı es geçer benle uğraşır ayı beni heal eder (küçümsemeyin potion içicek zaman veriyor) adamı da madara eder hele cloth giyiyorsa harbi yazık. Ivan frenzy'ye girince 2 saniyede 100 heal oluyorum. Ivanda arada 200 kadar koyuyor. Ivana daldıysa zaten benim onu dövememem için neden kalmıyor. melee ye girmek favorim değil o yüzden eğer ambush yemediysem frost trap hep hazır. Mage, priest vb. için öncelikle poison sting combat ilerleyince viper sting daha faydalı çünkü son andaki manasına güvenen spellcaster onu kaybediyor hele priest ise heal şansı hiç yok. Fear atanları seviyorum eğer mob un içine sokmadıysa beni kendine yazık ediyor melee den çıkarıyor beni. Con. Shot her zaman için stun etmeli yoksa hunter kendine yazık eder diye düşünüyorum. Ağır abilere gelince. Paladinler ile hiç 1e1 kapışmadım ama viper yemiş bi kas yığınıın pek şansı yok. çünkü int. çok yok. warriorları dövüyorum yanıma zaten charge da etse yarı health ile varabiliyorlar. (karşıma çıkanlar öyleydi. siz nasılsınız bilemem). Roguelar konusunda biraz zorlanıyorum. Trap yediyse sorun yok ama trap yemediyse cidden zorluyor. Tek sorunum diyebilirim. Druid çıkmadı karşıma hiç nedendir bilmem. Aa tabi en önemli şeyi unuttum. Hunter Taurenden olur. Stomp gibi bi özellik es geçilmemeli. 4 saniye bu oyunda çok uzun bir süre. hele hele koşarak geliyorken conc. shot ile bir stun stomp ile ikinci stun. sonra yeme de yanında yat. Warsongdayım beklerim. Nickim aynı. Eğer allysanız ve paticikten olduğunuzu belirtmek istiyorsanız bir iki kere /smile kullanın. anlayayım. her gece en geç saat 2200da online ım beklerim.[signature][hline]Warsong yaylalarinda Gezerim tekbasima Kedim de yanimda Cikmayin karsima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Merhaba arkadaşlar, retailde rogue+hunter oynamayı planlıyordum ama betanın son günü hunter konusunda bayağı bir soru işareti oluştu kafamda açıkcası. Tarrende betanın son 2 saati pvp yaptık aslında son 30 dakikaya kadar durum 30 alliance ve sadece 6 horde ki alliance lar 35-50 lvl bizde 2 kişi lvl 25 geri kalan 4 kişi lvl 38-43 idik. Tabiki çoğu sefer öldük hemde 10 kişiden gelen saldırılar sonucunda tek yaptığımız kalabalık guard savunmasına yardımcı olmak oldu. Yine de Tarren'e girmelerini engelledik(50 guardlar sağolsun). Son yarım saat sayılarımız denkleşti ve savaşı duyan horde'lar geldiler. Beni bir sefer lvl 49 hunter uzaktan indirdi(ben lvl 42 rogue). Bende taktım bu adama, o andan sonra 30 dakika boyunca toplam 9 sefer birebirde yatırdım adamı hatta birinde lvl 36 paladin yardım etti ona ama sonuç nafile. Büyük bir ihtimalle full marksmanship'e gitmişti uzaktan çok etkiliydi ama aramızda 7 lvl olmasına rağmen ben yarı cana inmeden o yatıyordu. Savaş esnasında sürekli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz bazen horde'lar çekiliyor bazen alliance'lar bu yüzden trap'i koyduğunuz yerden ayrılıyorsunuz ve sürekli combatta olduğunuzdan bir daha koyamıyorsunuz. Zaten koysanızda görüyorum ve disarm edebiliyorum yada süresi bitince saldırabiliyorum çünkü ne zaman saldıracağıma karar vermek elimde. Yakından counterattack yada imp. windclip paçayı kurtarabilecek kadar etkili mi kullanan varmı? Lütfen kullanmayıp tahmininizi yazmayın direk tecrübeli biri fikrini açıklarsa daha yararlı olur. Yoksa hunter oynamak tam bir fiyasko olacak rogue'lara karşı(arcane mage'lerde kolay kesiyorlar bildiğim kadarıyla). Ayrıca stealth detection o kadarda faydalı değil adam beni 7 lvl üstümken göremedi çoğu sefer ki adama takmıştım ve o bunu biliyordu. Ayrıca şu aydınlatma fişeğine de hiç yakalanmadım henüz. Umarım fikrimi değiştirecek önerilerde bulunursunuz hunter'ın ranged de ne kadar üstün olduğunu biliyorum ama yakından işlerini bitirmek çok kolay maalesef. Hunter çok eğlenceli bir class ama çok fazla rakibe ezileceksem 2. char olarak bir başkasını tercih edeceğim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben wingclip kullandım hep, çünkü hiç yakından savaşmadım ve gayet etkili olduğunu gördüm. Level 24 iken level 25 rogue u da aldım bu yöntemde. Karşındakinin aşırı salak olmasına veriyor. Full marks verip de kaçmaya çalışmamak salaklık çünkü, hele yanındaki rogue ise. Ama oyun tarzına eve pbp bilgisine bakıyor adamın. Beni de benden 1-2 level düşük rogueların aldığı oldu. Adam çotark diye yanımda biter, bi de critical koyarsa o über attacklarıyla, sonucta yapcak birşey kalmıyor. Bence gayet dengeli classlar.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tamam iyi güzel bende durumun farkındayım ama talent seçimini sağlıklı yapabilmek için şu sorularıma yanıt arıyorum: 1)- Counterattack veya imp. wingclip rakipten uzaklaşmak için talentları harcamaya değecek kadar yararlı mı? 2)- Pet'in hızını %30 arttırmasak da olurmu? Lvl 40'da binek alındığını düşünüp cevaplarsanız sevinirim. 3)- Pet'in dmg ve crit talent'ına gitmezsek pet çok mu zayıf kalıyor. 4)- Ben girdiğim 20 ve daha yüksek savaşlarda doğru dürüst pet'in den faydalanabilen bir hunter görmedim açıkcası. Eee oyunu lvl 60 için oynadığımıza göre beast talentlarına önem vermenin anlamı pek yok o zaman. Pet hep pasifte kalacağına göre. Doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aslında birde tüm classlara karşı nasıl stratejiler kullanılabilir bunu biri yazarsa iyi olur gerçekten çünkü mage dibine blink olur, priest ve warlock fear atar yani ne gibi kontralar yapılabilir. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 08 Şubat 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi sen huntersın hunter ne demek ranged demek senın amacın ne olucak ranged power daha da guclendırmek pet güçlendirsen en olucak allah için bana pet güçlendirme işi boş gibi geliyor yazık talent puanlarına counterattack da gereksiz birşey wingclap işe yarar birde raptor strike güçlendirmek zaten 1 tane ofansif skill o counterattack saymazsak[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İyide bu hayvana binbir masraf yapıyor hunter'lar duygusal bağa gireni bile duydum :) pet ölmesin diye ölenler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 pet ölse ne olcak abi tohumu sende ben hunter oynarken zora girdimi peti bırakıp kacıyordum ahaha[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Deadmarine, 08 Şubat 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Tamam iyi güzel bende durumun farkındayım ama talent seçimini sağlıklı yapabilmek için şu sorularıma yanıt arıyorum: 1)- Counterattack veya imp. wingclip rakipten uzaklaşmak için talentları harcamaya değecek kadar yararlı mı? 2)- Pet'in hızını %30 arttırmasak da olurmu? Lvl 40'da binek alındığını düşünüp cevaplarsanız sevinirim. 3)- Pet'in dmg ve crit talent'ına gitmezsek pet çok mu zayıf kalıyor. 4)- Ben girdiğim 20 ve daha yüksek savaşlarda doğru dürüst pet'in den faydalanabilen bir hunter görmedim açıkcası. Eee oyunu lvl 60 için oynadığımıza göre beast talentlarına önem vermenin anlamı pek yok o zaman. Pet hep pasifte kalacağına göre. Doğru mu? 1- Ca ı bilmem, ama wing clip olmazsa olmaz bence. Ben yakın savaş yapmayacağımdan ilkini tercih etmedim, marksman abanmış biri wing clip almazsa hata etmiş olur bence. 2- O pet adamı kovalayacağı için arkadan, bence gerekli. Çünkü adam peti takmayıp sana dalacak, pet arkadan ısıracak. O sebeple bence gerekli birşey. 3- Gittiğin halinden daha zayıf olacağı kesin, ama çok zayıf diye birşey sözkonusu değil, zira ya pete vericeksin, ya marksman e, ya survival a seçim yapmak zorundasın =) Ya sen uzaktan çok dmg veremiceksin pet acı koyacak, ya sen uzaktan acı koyacaksın pet çok dmg veremicek. Ha petin dmg ını mı 5% artırmak yoksa senin dmg ını mı 5% artırmak derlerse, mantıklı olan tabi ki senin dmg ın. 4- Lvl 60 olduğunda, pet de lvl 60 olacak. Pet bence inanılmaz yararlı. Agilitysi yüksek bir pet pata küte vurarak casterlara yapması süre alan büyü yaptırtmaz mesela. Kaçan adamı arkadan ısırır, daze hede hödö yapabilir. Öğreteceğin speciallarla yadırganamayacak dmglar verir. Küçümseme yani o kadar Buradaki bütün cevapları marksman e abanacak bir hunter olarak verdim tabi.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Deadmarine, 08 Şubat 2005 18:02 tarihinde demiş ki: İyide bu hayvana binbir masraf yapıyor hunter'lar duygusal bağa gireni bile duydum :) pet ölmesin diye ölenler falan Ben bizim prieste (iluvatar) hayvanı healletiyordum ölmesin bak aman ha diye ehueuh :D[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Vallahi kim ne derse desin rakip yanına girdiği zaman hunterın pek şansı yok çünkü hemen hemen bütün classlar sizi yavaşlatıyor siz adama wing clip vursanız bile arayı açamıyorsunuz.Benim pvp izlenimlerim böyle.Meele classlardan yanıma kadar girenleri hpsine yenildim çünkü her seferinde yavaşladım.Ben buna bir çözüm bulamadım bulan arkadaşlar varsa bizlerle paylaşırlarsa sevinirim.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Free action potion en güzel çözüm ama lvl 42 ike henüz recipe'ını bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ah de 5 tanesi 2g (ally oldugunu var sayarak)horde e karşi kullanamazsin 30sn hiç bi şey değil dalip dalmayacağin belli olmaz falan kaynar gider pot ally a karşi duel de kullanamazsin , kimse kullanmaz kullanirsan adamda frost/shadow/nature ne lazimsa prot pot kullanir ki -absorbs 2k to 3.2k dmg net kullanir yere yapiştirir , heal pot mana pot thistle tea kullanir, pvp den bahsederken potionlara güvenmeyin lütfen itemdi (trinket , rign , use item ) falandi neysede , pot komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence pvp icin hunter oynamak sacma, her ne kadar bir priest chala kendimden ayni lvl olan hunteri cok rahatca alabiliyorum. attigi oklar ya da silahlarin etkisi cok fazla sorun yasatmiyor, pet ise daha cok ugrastiriyor diyebilirim. kesinlikle guzel ve eglenceli bir pvm charlari hunterlar, pvp yapcaksaniz hunter olmamak en iyi cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yanınızda ben varsam bise olmaz dispel yaparım eheh [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 08 Şubat 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla nozdeath'le bizzat free action potion'ı denedik ona tüm rogue stunlarını uyguladım cripping poison sürdüm 30snde hiçbirini yemedi. Root, frost'a yakalandınmı yada hızını yavaşlattılarmı içersen kurtuluyorsun. Ayrıca çoğu zaman 1vs1 savaşları 30sn sürmüyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dwarf ve tauren hunterlar bow kullanmayı öğrenebiliyor mu ? night elf lerin tüfek kullanabildiğini gördüm ancak dwarflar bow kullanamaz öğrencek yer yok gibi bir şeyler duydum. doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 vardır heralde bow darnassus tan öğreniliyor gittinmi?[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 işte gitmeye fırsatım olmadı. kesin bilen varsa ..çok merak ediyorum. hoş böle bir ayrımcılık olacağını sanmıyorum ama official forumlarda böle bişi okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla olabilirde ben bow kullanan tauren hunter gormedım şahsen :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yaw tüfenk daha karizma ve daha çok unique var sanırım :-P onu kullanın.cücenin yay kullanması abes bir durum şahsen[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben gördüm bow kullanan cüce ama bow kullanan tauren görmedim :=)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar