BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 adamın öle basmasının sebei karşısında walkerında olması gibi gibi[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kevin garnett denen şahıs kobe'dir ve yörünge dışıdır bilmeyen olabilir yazayım dedim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Gilean, 13 Şubat 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: Kevin_Garnett, 13 Şubat 2005 14:37 tarihinde demiş ki: 1 numarayı hak etmio bence o smaç .. ben klüpte bile öle smaç basıyorum. söylediklerin o kadar çelişiyorki yani.. kendin demişin "klüpte bile"..lol sanki klüp NBAden daha zor. geç bakalım antoine walkerın üzeridnen yan smaç bas.hemde bir beyaz olarak..oldu canım.. Bence Rüyanda filan basmişindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet ya süperdi bi yerden bulursanız lütfen yazın foruma[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Link verseler de açip bakalim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: uncla, 15 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki: kevin garnett denen şahıs kobe'dir ve yörünge dışıdır bilmeyen olabilir yazayım dedim. lol adam direk kendini belli etmiş zaten :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu kobe de ne yüzsüzmüş[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Terbiyesiz kobe.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İlginç tesadüf oldu :). En güzel hareketleri izlerken tam da yaa Hido'nun niye bi güzel atraksiyonu yok diye hayıflanıyordum kiiii atraksiyonun kralını yapmış kendileri. Kutluyorum :)[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar