Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Cthulhu_, 18 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki: ya ben baktırdım buna geçen hafta çalınmamış dedi ama bugün ekstrem geldi ve 12milyarlık bir fazla harcama var.. İnternet üzerinden alışverişler falan yapılmış..Ben pek güvenmeyin derim bunun size sunduğu sonuca..Yani adamlar bana çalınmamış için rahat olsun dedi ama çalınmış işte.. Heralde beta falan bu..Ya da çok kötü yapmışlar gerçekten.Tam doğru bilgiyi vremiyor.. lol[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 *!Aradığınız kişiye şu anda ula...* AHUAAUAHAUHAUAHUAHUAHUAHUAH!!!!!!![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 anırmaya deyecek kadar komik değil ..!![signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hep bi antenim olmasını istemiştim allah hemen bi mesaj sonrama çanak anten koymuş yaa Çok güzel dualarım kabul oldu İşte buna rofl[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 o ne ya :lol:[signature][hline]jan d.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 daha güzelleri vardı ama bulamadım şimdi :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hani hani nerde :lol:[signature][hline]jan d.
Öne çıkan mesajlar