Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 18 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
ya ben baktırdım buna geçen hafta çalınmamış dedi ama bugün ekstrem geldi ve 12milyarlık bir fazla harcama var..
İnternet üzerinden alışverişler falan yapılmış..Ben pek güvenmeyin derim bunun size sunduğu sonuca..Yani adamlar bana çalınmamış için rahat olsun dedi ama çalınmış işte..
Heralde beta falan bu..Ya da çok kötü yapmışlar gerçekten.Tam doğru bilgiyi vremiyor..

lol[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Hep bi antenim olmasını istemiştim allah hemen bi mesaj sonrama çanak anten koymuş yaa Çok güzel dualarım kabul oldu İşte buna rofl[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
daha güzelleri vardı ama bulamadım şimdi :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
  • Yeni Oluştur...