SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Tak Tuk[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 saolda nie topic olarak actin....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 öh napsaydım ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 18 Şubat 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 galiba powerade reklamiyla ilgili bir topic vardida galiba o yuzden dedim.... bir garezim yok.. edik: bak hemen bu topicin ustunde hatta topic [signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." [Bu mesaj Raistin tarafından 18 Şubat 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hı neyse ok. aslında böyle daha iyi gibi çünkü direk linki var mesela bilmeyen bi kişi o topice 2 kere bilemedın 3 kere bakar sonra lınkı cıkcak mı dıye beklemez dıye düşünüyorum. direk link oldu göze batmıyor zaten .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 neyse tmm gormemissindir kimsenin ksuru yok en iisi daha fazla uplamayalim...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ehuehu yuh bukadar olur ya adamın bıde madalyası var. Hadi Powerrade diye aratma yapmasını gectım 2-3 satır alttaki powerrade satırını gormemıs bıle. lol...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 black madalya almakla adam olunmuyor... patide ne admalar gorduk 3 madalyalariyla bir baltaya sap olamayan , patide ne adamlar gorduk 50 tane mesajıyla kral olan.[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 3 madalyası olup adam olmayan biri yok yannız patide=)tabi o madalya ile ilgili değil adamların iyiliğinden ama daha hiç görmedim[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet diğer topiğe açsaydın keşke ama çok saol ben de bunu arıyodum[signature][hline]Every fart has a beginning.
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Saol ya ii oldu bu. İndirmek için üye olmak gerekiodu sanırım, bizi bu zahmetten kurtardın...:):):)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yok anlatmak ıstedıgım adam pati'de yeni de degil yani madalya alacak kadar mesaj attıgına gore arama yapmayı yada acacagı konuyu arastırmayı bılıyodur bazındaydı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kral reklam olmuş.[signature][hline]jan d.
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 O reklami akil edeni kutlamak lazim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 nike ilustrasyonlarında bu adam var gözlerime inanamadım kim yaptıysa hellal olsun. (çin temalı ) lebron james in chamber of fear[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake.
Öne çıkan mesajlar