Mix Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yok kritik degildim ama kritigim dedim 2 saat konustum kredi lazim dedim. yapi kredi mi dedi guldu bende guler gibi yaptım :p tamam tamam bakariz dedi vermez diyodumda verdi helal olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaşım hocaların hepsi böyle bizim başaımdada aynı bela var bence kadını sinir falan etme daha çok uyuz olursana sen yine sakinligini koru hocayı görünce günaydın falan de yani iyi ddavran o kendisi anlasın hatasını tabi anlıya bilirse okadar bir beyni varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Azmodai, 14 June 2003 17:50 tarihinde demiş ki: praw bence sen hocani camdan asaga atamazsin... ;)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai ehehehe :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar