Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkac soruda benden

Way

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ne yapacagimi bilemedim yanlis bi topic se kilitlenir zaten hemen saldirmayin caresiz oldugumu dusundugumden actim :)

dun geldi oyunum acc u actim hemen oyuna girdim her zaman dusundugum undead warlock karakterimi actim..betada lvl 13 olmustum bundan sorasina ugrasamadim hem zaman kısa oldugundan hemde islerim oldugundan..bu yuzden biraz sıkıntılıyım..sorularima gelecek olursak..

diger ırklarla da oynadim orc-nightelf-human vs..ama bu undead cok karisik bilindigi ve olmasi gerektigi gibi undead mekanlari karanlik vs..dogru duzgun lvl kasailecegim yerler bulamiyorum gruba giriyim diyorum cok az xp geliyo..lvl im dusuk oldugundan undead deneyimi olan biri bana surda kasabilirsin misal 10-12 arasi .. yeri cok guzel sora 12-15 a kadar surasi gibi bi yadimda bulunursa cok sevinirim bende buluyorum ama sanki bazi isleri yanlis yapiyo musum gibi geliyo.
su an islerim dolayisiyla pek vakit bulamiyorum oyuna yer ararken cok vakit kaybediyorum..

warlock acan biri imp ten sora mavi bi yaratik summon edebiliyoruz sanirim voidwalker(salladim)onu nerden ogrenebilecegimi soyleyebilir mi..

oyun giderek single player gibi olmaya basladi yabanci birisine hi falan diyosun adam suratina bakmiyo kufur etmissin gibi mmorpg tadini alamiyorum herkeste bole mi merak ettim?su an herkes single player gibi o gorevi yap surda para kas lvl atla train vs olayiyla i ilgileniyo?ilk defa gordum bi oyunda birisine selam verince adamin cekip gittigini su summon olayini bi warlock a soriim dedim (bi kac kere)kimse cevap vermedi..gruba giriyosun (cok grup tecrubem olmadi ama) 3 kisilik grupta 2 kelime konusan yok..tek bildikleri bot gibi ok yes falan vs :)

biri bana chat olayini anlatabilir mi misal lfg gibi bi kanal var sanirim orda millet konusuyo iste lvl 15 mage lfg falan vs..buraya nasil msj atacam?turklerin oldugu kanal a nasil girebilrim girsem de nasi konusacam?enter a basinca sadece say var soldaki olaylara tıklayinca guild chat ve party chat var?

warlock karakterime staff kullanma yetegini ogretmek istiyorum ama undercity de ne kadar arasam da bulamadim. kesin vardir ama biri tam olara .. nin yaninda gibi bi ornek le anlatabilir mi?

[Bu mesaj Way tarafından 19 Şubat 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

betada benim gordugum en hizli 2li gruplarla quest yaparak xp aliniyordu. 1-20 lwl arasi. ilerisini bilemem. ikili grupta galiba xp yaridan fazla geliyor. yani tama 50-50 bolunmuyor. hizli quest bitirince ilk levellerde epey fark eder. ayrica 1 kisinin tek basina oldurdugu adamin 3 4 katını 2 kisi aynı zamanda oldurebilir.
partner icinse ben genelde quest yapmaya gittigimde baskasi varsa invite ediyordum. daha sonra da grubu bozmadan devam ediyorduk biri cikana kadar. betada low pop serverda bile boyle bi kac kere hizli quest yapacak adam bulmustum.
chat kanallarina /1 /2 /3 /4 yaparak gireceksin. 1 general digerleri trade lfg ve local defans icn ama sirasini hatirlamiyorum. [signature][hline]msn: [email protected]

[Bu mesaj sunsh1ne tarafından 19 Şubat 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

warlock konusunda yardımcı olamam.ama undead oynamıstım bende.sanırım level 13-14 e kadar en fazla tirisfal gladeste kalmıştım quest bölgelerinde dolaş zaten senin levelına göre moblar vardır oralarda.sonra silverpine foresta veya the barrensa geçebilirsin ben öyle yapmıştım en azından.
lfg looking for group kanalı.chatte general yazan yere sag tıklayınca orda kanallara girme bölümü var ordan seçersin yada /join kanal ismi yaparsın.başka soru varmıydı hatırlayamadım şimdi umarım yardımcı olmuşumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

staff'i thunder bluff'tan ooreniyosun hatirladigim kadariyla. eger hemen oorenicem diyosan, zepplin'le barren'e gir. ordan cross-roads'a gec. sonra guneye camp t.'ya git. sonra batiya gidersen taurenlerin basladigi mekana girersin. o bolgenin kuzeyinde thunder bluff vardir. ama iyi staff'lar sen lvl20 olana kadar cikmaz karsina... weapon master'lardan ogreniyosun yeni silah kullanma skill'ini. eger sehrin icindeki bi guard'a sag tiklayip en sondaki soruydu sanirim, onu secersen haritanda isaretliyo yerini. (bayrak koyuyo) rahatlikla bulabilirsin. ama her weapon master her silahi ogretmiyo aklinda bulunsun.

simdi, lvl 13 undead'le napilir. silverpine'a inersin eger brill'deki questleri bitirdiysen. orda ayi falan keserek yapilan quest'leri tamamlarsin. yok fernis isle'di falan zaten seni lvl16 yapar orasi rahatlikla.

sonra barrens'e gecmen gerekiyo. xroads'taki questler guzel questler. kalp dalak topluyosun(!) her neyse oyunu yermek bi yana, lvl20 olduktan sonra Wailing Caverns'a basliyosun. LFG for WC diye gorursun mutlaka zaten insanlari. o kisiye mesaj yollayip gir gruba, bi kac defa git. hem cikan esyalari satarsin falan, hem kendine iyi esya bulursun, hem de xp. kazanirsin.

lvl24 gibi camp t.'deki questleri yap. barrens'in batisinda, tauren mekaninin kuzeyinde stonetalon mountains bolgesi var. oraya gidip questleri yap.

lvl26 olunca tekrar silverpine'a donuyoruz. bu sefer LFG for SFK(Shadowfang Keep)'lara takilmaya basliyoruz. derken lvl28 oluyoruz. Thousand Needles'a gidip (barrens'in guneyi) quest'leri yapmaya basliyoruz. ya da isteyen Hillsbrad'a gidebilir. unutulmamalidir ki Hillsbrad unofficial PvP grounds modundadir. olunce sinirlenmeyin bosuna. lvl30 olunca Barrens'in guney bolgesine gidip (south barrens) LFG for RFK (razorfen kraul)'lara cevap veriyoruz. 31-32 gibi ever 1k Needles'i yapmamissak oradaki questleri tamamliyoruz. Yok Hillsbrad'i yapmamissak gidip orayi tamamliyoruz. her ikisini de bitirmissek Dalaran'a gidip grinding yapin. lvl34 olunca trisfal glades'in kuzeyinde Scarlet Monastry'e gidiyoruz (SM) Buradaki library'de 36 olun (LFG for lib). sonra Armory'e girin 38 olun (LFG for arm). Sonra Cathedral'e girip 40 olun (LFG for cath).
SM'e gectiginizden itibaren gereksiz skill'leri almayarak ve esya almayi birakarak (AH'ye takilmayin...) para biriktirmeye basliyoruz ki lvl40 oldugumuz zaman elimizde 90g olsun. Ozellikle silk satarak baya bi para kirarsiniz zaten. (sahsen terzi olmama ragmen satarak para kazanmak daha mantikli. cunku mount her seyi degistiriyo...) SM'den mount icin para biriktirmeden cikmamaniz tavsiyemdir. Brill'den mount'u alip Uldaman'a gidersiniz. Ben henuz para biriktirme asamasindayim, su ana kadar takilmadan oynadim. tabi arada parti bulmaniz zor olacaktir ama bu genelde oynama saatlerinden dolayi olur ya da o gune ozeldir vs. vs. genelde isinize yarayacak adamlar oluyo. instance'lara 5 6 defa girmek genelde yetiyo bi lvl atlamak icin. eh 2 defa atlayacaksaniz 10 yeter sanirim. bunun disinda hicbi yerde durmadim onun icin zevkimden hic taviz vermedim acikcasi. bana gore instance'ta takilmak da grinding oldugu icin bi tek oralarda grinding yaptim. tabi digerlerine gore daha zevkli oldugu icin tekrar soyluyorum hic sikilmadim ki oyun ciktigindan beri oynuyorum. (29 rogue'u kenara koyup 38 priest yaptim hala ayni tadi aliyorum).

ehehe biraz uzun oldu.. iyi oyunlar.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...