jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 film sırasında ilk defa bi filmin müziklerine hayran kaldım yani şöle açıkliyim .. ilk defa bi filmi izlerken aha bunun müzikleri süpermiş ya diye kendi kendime yorum yaptım daha sora önerilen 3 parçayı çektim 2 si güzel acaba soundtrack ini alacak kadar bütünde iyi bi albüm mü ? var mı fikri olan ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 donnie darko vizyona girdi mi ya ben divxten izlemistim festivalde cok gec saatte vardi, kacirmistim muzikler guzeldi bence de ama albumun tamamini bilemicem uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ikiyol bugün girdi film vizyona .. çok sıkı film valla :) vizyon bölümünde yaptım yorumumu da albümünü de buldum ama indirmedim yani .. sorayım dedim genel olarak çok iyiyse direk alıcam[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Biraz kişiliksiz bir albüm, ilk bir kaç dinleyişte mükemmel olsada, bir süre sonra kendini tekrar ediyormuş gibi geliyor kulağa. Dikkatli dinleyiciler için devamlı güzel olabilecek kapasitede, ama çok yıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 üff iki arada bi şeyde kaldım =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Zaten sürekli bi tekrar halinde olması etkileyici bence.. Netekim 12 maymundaki modern tangonun müzikleri de öyleydi müthişti ve filme çok atmosfer sağlıyodu.. Ha film dışında dinlenir mi o size kalmış...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar