Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anda masalarımız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahah fistanın resimdede benim masa. ünlü olucaz :P[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
o laptop oradan düşerse bana yazık olur... Malum babamın :) Bir hafta olmadı daha alalı... Neyse olmadı... Birkaç saatliğine orada çalıştırmam gerekti de... İyi baktım yine.

Evde şu anda
1 adet benim masaüstü bilgisayarım
1 adet babamın iş yerinden tasfiye ettiği bilgisayar
1 adet annemin iş yerinden bakım için getirdiğim bilgisayar
1 adet babamın notebook
1 adet de bilgisayar olarak kullandığım xbox var :)

Babamın eski bilgisayarla annemin eski bilgisayarı çiftleştirdim. Elde ettiğim şey anneme verecez. Geride kalan dandik şeyi de ben ne yapacam bilmiyorum :)

Ama çok sağlam bir operasyon döndü bugün benim odamda. Her taraf toz içindeydi de... Havalandırdım epeyce.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
site kapandığında anlayınki kendercik 5 bilgisayardan aynı anda paticik.com a yükleniyor :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Mesaj tarihi:
:) imkansız
router falan yok bende... Sadece ana bilgisayardaki ethernet kartından sahip olduğum tek kablo ile notebooka, xboxa ya da diğer iki bilgisayardan birisine (şu anda masamdaki ethernet kartını hangisine koyarsam :p) bağlantı paylaştırabilirm.

Aslında çok pis quake oynanırdı bunlarla yaa :)

Ha şimdi aklıma geldi, bi de modem var elimde... Onu da kullanabilirim paticiğe yüklenecek olsam :-p[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Eheh... kasmışsın... Benim dağınıklığım geçici bir süre için ama... Genellikle daha topludur. Sadece kıyafetler falan olur.

Şu anda etrafımda bilgisayar kasalarının haricinde harddisk, ram, modem, ethernet kartı gibi şeyler dolanıyo.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
hah fistan resmin ekranımdan aldın daha çok yaşıycan benden :)[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Mesaj tarihi:
Fistan utanmayasın diye masamın resmini koyabilirdim ama çok karanlık ve otantik bi ortam var resmi çekmek için bunu bozamam sorry :p ama sen yine de utanma hehe[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Mesaj tarihi:
cermy , konuyla alakasız ama notebook önündeki o ışık gözlerini mahveder. mümkün olduğu sürece ekrana baktığında gözüne direk gelicek başka bi ışık kaynağı olmasın[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Mesaj tarihi:
biliyorum zaten resim doru duzgun gozuksun diye actım onu. normalde kapalıdır :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
eheh menemene benziyo ama bi okadarda benzemiyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
şimdi masasından cpu&karakter tahlili yapıcam fistanın....

AMD işlemcili bir makinesi var...A7N8X-E Deluxe kullanıyo -ki benim anakart- bilgisayardan anlayan biri ve ülker çikolata seviyo...hadi bakalım..:D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
said:
Nanna, 13 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
ya ben tunch'un masadaki kaşıklı tabakta ne olduuna takıldım. ne o abi ne yiyosun?

karnıbahardı. kötü gözüküyor biliyorum ama ben ısıturken böle mıncık mıncık edip çiğneme zahmetinden kurtuluyorum. çorba gibi oluyor yemek :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

• Yeni Oluştur...