Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anda masalarımız...

tunch

Öne çıkan mesajlar

o laptop oradan düşerse bana yazık olur... Malum babamın :) Bir hafta olmadı daha alalı... Neyse olmadı... Birkaç saatliğine orada çalıştırmam gerekti de... İyi baktım yine.

Evde şu anda
1 adet benim masaüstü bilgisayarım
1 adet babamın iş yerinden tasfiye ettiği bilgisayar
1 adet annemin iş yerinden bakım için getirdiğim bilgisayar
1 adet babamın notebook
1 adet de bilgisayar olarak kullandığım xbox var :)

Babamın eski bilgisayarla annemin eski bilgisayarı çiftleştirdim. Elde ettiğim şey anneme verecez. Geride kalan dandik şeyi de ben ne yapacam bilmiyorum :)

Ama çok sağlam bir operasyon döndü bugün benim odamda. Her taraf toz içindeydi de... Havalandırdım epeyce.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

site kapandığında anlayınki kendercik 5 bilgisayardan aynı anda paticik.com a yükleniyor :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

:) imkansız
router falan yok bende... Sadece ana bilgisayardaki ethernet kartından sahip olduğum tek kablo ile notebooka, xboxa ya da diğer iki bilgisayardan birisine (şu anda masamdaki ethernet kartını hangisine koyarsam :p) bağlantı paylaştırabilirm.

Aslında çok pis quake oynanırdı bunlarla yaa :)

Ha şimdi aklıma geldi, bi de modem var elimde... Onu da kullanabilirim paticiğe yüklenecek olsam :-p[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh... kasmışsın... Benim dağınıklığım geçici bir süre için ama... Genellikle daha topludur. Sadece kıyafetler falan olur.

Şu anda etrafımda bilgisayar kasalarının haricinde harddisk, ram, modem, ethernet kartı gibi şeyler dolanıyo.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

cermy , konuyla alakasız ama notebook önündeki o ışık gözlerini mahveder. mümkün olduğu sürece ekrana baktığında gözüne direk gelicek başka bi ışık kaynağı olmasın[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

(album:6854) budur :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi masasından cpu&karakter tahlili yapıcam fistanın....

AMD işlemcili bir makinesi var...A7N8X-E Deluxe kullanıyo -ki benim anakart- bilgisayardan anlayan biri ve ülker çikolata seviyo...hadi bakalım..:D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nanna, 13 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki:
ya ben tunch'un masadaki kaşıklı tabakta ne olduuna takıldım. ne o abi ne yiyosun?

karnıbahardı. kötü gözüküyor biliyorum ama ben ısıturken böle mıncık mıncık edip çiğneme zahmetinden kurtuluyorum. çorba gibi oluyor yemek :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
--

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...