uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Avrupa'daki birçok yıldızın yanısıra gururumuz hakan'ında olduğu yıldızların tsunamizedeler için yapacağı yardım maçı star'da başlıyor kaçırmayın derim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oo song'da var yazmayı unuttum hemde Galatasaray'dan ya ;)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 amma kastılar ya nasıl yardım maçı bu[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kırmızı takım nasıl bir takım ya Ronron dehset yapmış valla. Sinema gibi izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Birde bişi dicem stara mail mi atsam nedir. Spiker yildizlarin altinda ezilmiş ;) Del Piero buralardan hiç affetmez falan diyorda ben cok hatırlıyorum kacırdıgını. Herkeze o bolgelerden iyi vurur oralardan kacırmaz falan diyor. Sanki misket oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ronaldinho boş kaleye gol attı müthiş bi bilek hareketi diyor adam ayağının dışıyla yavaşça bırakmış :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu maci sunmak eziyet olsa gerek hepsı yeteneklı hepsı super ettıgın herlaf sana gerı donecek gıbı geliyor bana :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ronaldinho = Aşmış İnsan.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: uncla, 15 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Ronaldinho = Aşmış İnsan. ı-ıh Ronaldinho = Futbolcu kılıklı dansoz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ronaldinho'yu tanımıyosun sanırım, futbolcu barcelona'da oynuyor ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hepsinin iyi oyuncu olması her vurduklarının gol olması anlamına gelmiyor. O adam ya sacmalıyor yada sov maci diye kendiside sov yapiyor. Buarada Ronaldinho nasil insan bilmemde asmis futbolcu onu derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya bizim hakan nası şov yapcak LOL adam koşmuo kafa vursun güzel şööle bi tane o zmn:D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 girdi h.şükür'ümüz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 allaahh.. hakan grdi.. show başlıo:))[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 auhauh[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 abi hakan grdi , takımı 3 fark yedi .. ne cenab herifmiş be:)[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hakan maçı katletti :][signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: bLaQ, 15 Şubat 2005 23:50 tarihinde demiş ki: hakan maçı katletti :] zuahahah :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ronaldinho'nun bi hareketi dışında akılda kalan bişey yoktu görsellik bekliyodum hayal kırıklığına uğradım neyse önemli olan yardımın olmasıydı 2 Galatasaraylı'nında bu dev organizasyonda bulunmasından gurur duydum hakan her ne kadar sıçsada :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ikinci yarı hic yani futbola dair bir sey yok.6-3 neyse yardımlar ulaşsın yeterli =)[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yav varya bu maç gine izleniyo baya seyirci var ama boşluklarda vardı yane üst taraflar felan neyse... bizim ülkemizdede yabancı türk karması yerine fb-gs maçı yapılsaydı tıklım tıklım olurdu stad ve hiç deilse bir iddia olurdu parada toplanırdı adam gibi...cıvımadan oynanırdı maç...ve baya da keyifli olurdu hani...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaklasıyo o derby sen korkma =)[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 türkiye'deki yardım maçı daha zevkliydi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 micha fb-gs sondan ikinci veya üçüncü hafta başka bi derbiyle karıştırdın sanırım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar