NeoZeb Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 DİEZ server ı icin +55 Np si 4000+ yuksek olan arkadaslar server icin de bana pm atabilirler . su an Clan total np si 12 kişi de 72 000 civarında 10 kişi alınacak human larda clana 4000 np ve uzeri arkdaslar basvurabililer. Tesekkurler ilgi icin Nick : Zebani , Taytay , Caesar , prograsive , Priest_tr ilgili arkdaslar bunlar 4000 np uzeri arkdaslar gelsin lutfen clan lideri total np yi girdiginde gorebiliyor..
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Zebani merhaba bende diezdeydim hatırlarsan eski clandaydım. İsmim ViernaDoUrden Benim bildiğim MoD ve diğerleri Xig'e geçmişlerdi. Siz kalmayımı seçtiniz.Bu arada ben lvl 49 magedim(lightning) Lans da Xig'e geçmediyse iyi olur ben kasıma başlardım Neyse zaten 4000 demişsin yukarda.Beni almassın eski üye olsamda :) One dan kalma biriydim neyse kasacak server çok acaba arese devammı etsem yoksa Dieze gerimi dönsem ... Neyse cvp yazarsın artık[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
n0th1n9 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Lans da xigenonda haberiniz olsun[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll
rApbOyZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Diezdeki chari ile baskasi oyniyor.Bizim Cafeden NeoZeb le ben ayni cafedeiz[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
NeoZeb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Arkdaslar su an Red Devilskayla bir birlesme gerceklesti. ben Caesar taytay ve Lans su anda diez de devam ediyor. Yeni server a gectigimiz dogru .Ama diez dede oynamaya devam ediyoruz. Su anda Red devilskanın alt clanı olan IVION a oyuncu alınacaktır.Su anda grade 3 olduk Red devilskada.Alt clana gecmek isteyen arkdasların basvurmasi gerekmekte.bildiginiz gibi alt clanda pelerin alacaktır.Tabi Centaur gorevini basarabilirsek. ;)
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben isterim ama lvlım daha 47 :( ona göre[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Irk=El Morad Warrior Clan=THE_WAR_CRAZIES Lvl=4x Np=1xx
Öne çıkan mesajlar