Bro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Modem olarak zoom x4 kullanıyorum. Çok küçük bir şey yükledi oyuna girince (muhtemelen downloader'i güncelledi) sonra tamam düğmeye bas patch yüklesin dedi. 1 saattir Blizzard Downloader bana ben ona bakıyorum. Support forumlarını okudum aç dediği portları açtım ama hiç birşey farketmedi. 39.5 mb patch olduğu gözküyor ama "Connecting to peers..." deyip kalıyor. Disable peer to peer transfer i işaretledim hiç birşey değişmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hımm bir arkadaşımada video için olmuştu ama o patchi çekerken habire hata veriyordu ama devam ediyordu hızı 0 lanarak.Denemeye devam diyorum ama bilgisi olan varsa yardımcı olsun sana tabi... Kolay gelsin,umarım aramıza katılırsın biran önce ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Birkaç port u açman lazım torrent olayı malum blizzard bandwidth ayırmak yerine bizi birbirimize sömürtmeyi tercih etti sağolsun... Sitelerinde yazıyor biryerlerde.. Programın üzerinde de "troubleshooting" linki olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar