ConYTurK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ultimadan yeni başladım bir ay oldu. lvl 47 rogue charım var archer/explore yaptım.elimde +5/50 horn ve ustumde chiti narmor var upgradeli. ama lvl 45 full platelı bir assasin benim canıma okuyor. cok hızlı ve yuksek damage verıyor.sizce assain daha mı guclu?archer yerine assasin mi olayım?yoksa archerında güzel avantajları varmı?? deneyimli dostlarımın yarımını bekliyorum.[signature][hline]-ares- -Sirius_tr-
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ARcher ilerde iş yapar. Ve elindeki bow la bir iş yapamassın.... Ve tabiki Assasin adminin en sevidği char olmalıki herkeze ilalh derdirten bi ayrılıcalığı var... ama assasin çok masraflıdır.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
ConYTurK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bu pek açık olmadı assaşn herhalde daha güçlü diyosunuz genel oalrak okuduguma göre..birde ben health a az verdım 90da duruyo genelde dexe abandım health ada vermem gerekırmı??[signature][hline]-ares- -Sirius_tr-
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 cony her ikisini denemiş birisi olarak sana verebilicegim tavsiye şudur. buffer arkadaşın varsa lvl 55 e kadar archerla kas sonra skillini degiştir assassin ol. Eger armorun ve paran varsa hiç affetme archerı. ben lvl 45 rogueum skill degiştiri archer yapmayı düşünüyorum ironx +5 var 3 lü ok atma olayı güzel vede mana sorunu yaşamıyor pek. lvl 55 ten sonrada assassine dönmeyi düşünüyorum.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
ConYTurK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hmm saol dostum.55e kadar archer la gidiyim diyosun güzel.lvl 55 de kola ydegil bi i,ronx bow alırım artık onal idare ederim..elimdeki horn dandiik herhaldede napalım yanlız oynuyorum bir klanımda yok..[signature][hline]-ares- -Sirius_tr-
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Asssian okdr.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 assasinin üzerine malesef oyuncu yoktur arkadaşlar.tabi kullananada bağlı :D ama adam bi çaktımı şimşekler çakıyo adamın beyninde :-P bende bu yüzden 5x magemi bırakıp assasin kasıyorum.ama arkadaşın dediği doğru biraz masraflı :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 japkoda masraf 0 Full Chitin 4m 2 mirage 2.5m 10m para kas lvl 60 a kadar tüm itemler tamam olur.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Harbiya bu gün biar oynuyordu shard 20 mil. mirage +1 1 milyon rogue chtin shell 8 mil yuh falan dedim... Birde bi ark bu server 1,5 senelik falan dedi doğrumu?[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dogru ben yeni acildi zannettim ama adamlar lvl 60 70 acilali 1 hafta olsa bukadar olmaz 1 ay olsa gene olmaz 70 lvl[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 adma bi baktım tezgahta shardlar shell ler falan çeşit çeşit. ama japon işi er şey bekelnir o çekik göslülerden:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 adamlar işi deli biliolar ole Cursedle yakcan Sole upgrade etecen adama 3 mirage verdim +1 1 tanesini patlatti sonra elime 2 tane 6/60 mirage verdi :D Dioki bitane patlatacan dio ole olcak elinde +8/80 raptor 7/12 str full warrior chitin shell var adi c,l,cl japonca ben ona cici diorum cok yardım sever insan abi adama 10 tabe potion of soul verdim 4 mirage 2 cleaver full chitin verdi:D 4 tane daha verdim 50 tane Stone of life verdi 4 tane daha verdim chitin parcası verdi :D cok iyi adam[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bu yakma taktiğini biliyorum galiba. Önce cursed ile patlatın 1 2 item. Sonra Upg edeceğiniz itemi koyun ve upg edin. Patlama şansı azalacaktır. Ya da bekleyin biri patlatsın bişeyler. Sonra da siz upg edin. Başkası patlatsada oluyo bu. Bi tanıdığım bu taktikle bus la sadece bi kere item yaktığını söledi.Ve +8 wizard staff yapıp element çaktıktan sonra 300M e satmışlar. Not: Garanti vermiyo yinede hiçbir yöntem.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
pot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 BU konuda kendimi çok deneyimli görüyorum onun için kesin kez archer diyorum ama bunu oynadığım server ares için söylüyorum bana gelene kadar çoğunun işini bitiririm. assain vurmak için yaklaşmalı lag ise herzaman archerı daha avantajlı kılıyor bunu mutlaka göz önüne alın . pvp de kesinlikle ironbow pvm kesinlikle chitin karizmada kesinlikle scorpion zügürtlükte kesinlikle ironcrosbow. archerı asla 90 üstünde hp vermiyecen gerisi dex herseyi dex ve resistance veren item donastıcan yayların üstünde asla +7 ye kadar zehir koymayacan paticik
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyla alakası yok bu söleyeceğimin ama Daggerlara poison basınca vurma ihtimali düşüyomuş diye duydum. Sizce doğruluk ihtimali var mı? Parti içinda aAjax diye bi warior birine diyodu.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya dostum bana gelene kadar işini bitiriyorum demişsinde,sana doğru gelenler acemiler sanırım.adam iyiyse sana iki tane çakıyo üçüncüye zaten gerek kalmıyo :Dvalla adam bi kayboluyo bul bulabilirsen.tabi archer da iyi ama assasin bambaşka bence.yinede düşüncene saygı duyarım tabiki.[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: Champions :hrr:
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 stealth varken archery lol komik olur heralde assasin rulZz..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
pot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 poisonun en buyuk kotulugu upgradde eger itemde herhangi bir exra varsa upgrade sansı 100 de 20 dusuyor +6 sonra ise dahada zor oluyo
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: DuNgEoN, 15 Şubat 2005 16:32 tarihinde demiş ki: stealth varken archery lol komik olur heralde assasin rulZz.. lupine eyes varkende assasin komik olur heralde. :-p
ConYTurK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm olay biraz tartışmaya dönüşmüş:) neyse herhalde ikiside fean degil ama ben assasin ,n çok methini duydum ve %600 damage die bı olay var bu bitirir zaten adamı.ama assasinin bi ozelligi daha hızlı adam oldurmesi grup savaşlarında daha etkili olcagını gösteriyor.ama pvp de bilemicem daha yeniyim :)[signature][hline]-ares- -Sirius_tr-
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kesınlıkle assassın ınflıct ler ıle assassın ı durdurmak cok zor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 55 assasian > 59 archer 60 assasian < 60 archer Bence.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cok büyük yanlişş buzkirpisi lvl 60 ta 2 side eşit İlk Kim Cakarsa O alir. Assian da büyük pay var cünki Stealth atiyor Öyle Her Archer 2 de bir Cat Eyes Cakmıyor kendine arkadan gelen Assian Archeri Beller bence.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ne stealthi abisi, lvl 35 explorer buyusu 50sn tüm partiye acık tutuyo hide-stealthi. İsterse slide yapsın farketmiycek 60 büyüsüyle,assin instant veremezse yatar bencee.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 instand neydi abi :P Urban1001 Kadar Kral Assian görmemişim abi bi 47 vardı Areste Oda Pörtledi adam Japkoda Deliyor Etrafı Kankası var bide 2 si herkezi alio cok deli kombocu 500 defens vardı Adamın bana verdigi dmg 1350-700-350 Adamin Yanına geldigini anlamıyorsun 7 tane lvl 60+ birde ben lvl 35 :D Kimse Görmedi adamın nasıl caktıgını geldi aramıza girdi beni aldi bide bufferi aldi Sonra kankası geldi bi tane Warrior aldı lvl 62 Clanları yok üstlerinde Fp var Ellerinde Mirage ama Cok deli oynuyorlar helal olsun lvl 65 Arhcer Alamadı onları yakalayamadı daha dogrusu[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Öne çıkan mesajlar