Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 yurtdışı kullanımına uygun. kur farkının çok az olduğu bol bol bonus miles vs veren hangi kartları tavsiye edersiniz. aylık ücreti olmazsa iyi olur tabi. normal kartlar yurtdısı kullanıma hiç bir şey vermiyor boşuna kur farkı öduyoruz bi de
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 there is no such thing as a free lunch atlanticin bu tarafinda ole bir kredi karti yok, bu bol bonus, mil kartlar genelde amerikan kartlari cunki cok predatory sistemleri. cok zenginsen ve ayda 20k $ filan islem yapiyorsan kazaniyorsun, corpo kartlar filan ole. AMEX en yakini aradigina ben olsam kur farkina odaklanirdim, oradan yapicagin kazanc cok daha yuksek Wise in kartini aldim ben. turkiyeye geldigimde veya amerikaya (yada baska ulkeye) gittigimde onu kullaniyorum. Wise hesabina parayi euro olarak geciriyorum, neredeyse 1:1 rate ile harciyorum, odeme yapinca otomatik convert edip odiyor. ekstre panigine gerek olmiyor + kredi karti ayni zamanda. apple paye de ekleniyor cok rahat.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 wise debit kart sanırım ya. kredi kartı daha rahat oluyor ay sonunda öduyorsun istersen sadece asgari öduyorsun. taksit olmayınca hayat çok zor asgari ödeyerek takılıyoruz
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Revolut henuz turkiyede yeni kuruldu, banka olmadi ama olunca ona bakin. RevPoints ile biriktirdigin puani millere donusturebiliyorsun. kur farki minimal. Turkiyeye para yollarken de onu kullaniyorum, wise pahali kaliyor. Kredi karti da var.
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2026 miles and smiles özellikli qnb ve garanti incele. kur farkı için; dolar, euro, pound bölgelerinde ekstrene tl ye çevrilmeden direk harcama yaptığın para biriminde ayarlayabiliyorsun, kur farkı olmuyor. qnbde de garantide de bankada tuttuğun mevduata göre çarpanı artarak mil de kazanabiliyorsun (thy de kullanılabilen), yurtiçi/yurtdışı kampanyaları da oluyor. amex seçeneği olması da artı. kart aidatı senelik keseler, bankadaki mevduatına ya da kredi kartının kullanım meblasına göre iade etme ya da mil verme gibi seçenekler sunabiliyorlar. ama bundan 10-15 sene önceki yüksek miller, avantajlar pek kalmadı.
Öne çıkan mesajlar