tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) 7 günahtan bahsedicem, türkçeden küstah olarak çevirmek uygun değil, en azından gurur ve çok bilmişlik ve diyalogda debate contextinde sübjektif olmayan biçimde kanıtlayabilme özelliğimi pride kelimesiyle bir çoktan bir tane self mastery olarak ifade edebilirm. arroganta varır gibi bişi ama ben austere'ım ve küçükken(9ay anne karnı 5 ay abd ardından(sadece türkçe bi anda duymaya başladım) İngilizceyle dolduğu için hayatım Türkçenin nesnel objektif argümanlarının pek olmaması barbarca bi şekilde diyebileceğim pratikte karşılaştığım durum. türkçe konuşsamda ingilizce argümanları gücünde bir gramer ve poetic yol ve geniş kelime dağarcığı artı kompozisyon becerisiyle yapıyorum bunu. Aklın yolu birdir ama dilin yolu bir değildir. Ben debate(Türkçe tam çevirisi bile yok, tartışma deil diyalog değil, sonuç odaklı true false argümanalardan(ve çirkefler bu null argüman koyarlar retort niyetine linç güçleri varsa) oluşan genelde son derece sofistike beyefendiler tarafından harekete geçirilen ve bir sonuca ulaştıran ve retortu bulunamayan argümanın fact ortaya çıkaracağı gazıyla(hayat trajedidir ama tam bu az önce söylediğim trajedi değil:))) sonunda fact kabul edilen sonuca var edecek nedenlerin konuşulmasıdır ve eğlencelidir, burdaki insan alınıyo düşmanlaşıyo kaybedenin kendisi değilde argümanı olduğunu ayırt edemiyor.) nazik ama argümantik(çünkü hayatta bazı gerçekler diyalogdada gerçek olmak zorundadır gerçeği gerçek olmayanı ayırcaksak) konuşmayı Türkçe de ingilizce de yapabiliyorum ama dil özelliği olarak ingilizcenin avantajı var. Keşke problemlerle böyle çözüm ürettiğimiz bir grubun parçası olsam. Hangi contextde değerlendirilebiliyorsa değerlendirilebilsin o bana yeter yeter ki konu değiştirme dediğimiz, çirkef kenarları olmaan asıl context dışından attığı lafı geçiremeyen depresiflerin saldırdığı bir kafesteyim(my body is a cage, ) (context/konu çerçevesi) benim ailemden gördüğüm (istismar/abuse insanın sahip olmak istediği özelliklerin bastırılması olarak tanımlanabilir, ben insanlara gerçekleri pseuodic codesal konuşcak olursak truth olarak reasoning/neden(sonuca daha ulaşmadan gentilmence diğer konuşmcıaya retort hakkı veren özelliğimin bastırılmasında bıktım artık ne kadar cesaretli davranırsam davraniyim ortada bir birbirinden bağımsız linç faktörü var pratikte. dışarı tartışan retort beklerken küfür yediğimiz insanlar sebebi ne olursa olsun şizofren doğruları, hkaikatları ve gerçekleri dil kullanımıyla ifade edmediklerinden, ezik hissteiklerinden, bi yandan da habiteyiz bunlara, barbarlık bitmiyor. geçmişizden belli osmanlı barbarlığın danişkası hiç mi izi kalmadı dilde şunda bunda ? değilsek argüman kaybetti diye negatifleşmeyecek kalitede insanlarla vakit geçirmeyi severim. Otherwise i ruthlessly defy the untruths. Eylül 1, 2025 tunca tarafından düzenlendi optimizasyon
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 ay update edemiyorum nlmuş bu sisteme yeni msj attı
Öne çıkan mesajlar