ErlikHannn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 herkese selamlar arkadaşlar daha önce açmış olduğumuz ultimate world sunucumuzu yeniden aktif etmek istedik. Yeni sunucumuzda farklı dungeonlar farklı artifactlar farklı sistemler ile karşınızdayız şu anda sunucumuz hazırlık aşamasındadır. Açılış tarihimiz belli değil en kısa sürede belirtilecektir. Bir önceki sunucumuz 1 yıl kadar açık kaldı. Bu sefer daha uzun soluklu bir macera arıyoruz. Bu yüzden sadece Türk oyunculara değil tüm dünyaya hitap ediyoruz. video açıklamasından web sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 sen ilk önce kapattğnn önceki serwerlerın hesabını ver erlik uo erlik uo 2 ultima te world turk uo ne oldu emeklerimizz??
incredibull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 bu serwerde özel silient olcakmı yoksa bu $ekildemi gircez gine
ErlikHannn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2025 incredibull, 04.06.2025 00:58 tarihinde dedi ki: bu serwerde özel silient olcakmı yoksa bu $ekildemi gircez gine dostum seni çok iyi tanıyorum bu kadar yazım yanlışını yaparak kendini ifşaladın merak etme. Sana uyarımı yapayım ve sorduğun sorulara açıklamalarımı bırakayım... Ultimate UO neden tutmadı ? Bir çok yabanı oyuncuyu sunucumuza çektik 30 tekil kadar gördük ama saat farklılığı sebebiyle yabancı oyuncular player yok dedi gitti Türk oyuncular player yok dedi gitti. Ayrıca Türk oyuncuların her lafına evet tamam hallederiz demediğimiz için kendilerine, bir eksiklik bir tuhaflık gördüler galiba. erlik uo demişsin benim ilk sunucu deneyimimdi 3 5 kişi zar zor gördü. erlik uo 2 tamamen pvp üzerine kurulu bir serverdı açılmadan proje iptal oldu. turk uo : Ortak olmak isteyen arkadaşı Ultima Online camiası pek sevmiyormuş dolandırıcıymış sahtekarmış vıdı vıdı bir çok şey söylendi kendi adını kullandığı için tutması server. Bu kadar açıklama yeterlidir sanırım? Kimsenin emeği çöp olmadı kimsenin itemini silmedik charını banlamadık server 1 sene açık kaldı oynayan oynadı oynamayan bıraktı. 3. ayında kapanan sunucular ile kıyaslama bizi ayrıca beni kendinle de karıştırma. Selametle
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 hocam sunucu reklamı yapmak için üye olan birine göre fazla agresifsin sanki
ErlikHannn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2025 Harvey, 07.06.2025 12:05 tarihinde dedi ki: hocam sunucu reklamı yapmak için üye olan birine göre fazla agresifsin sanki karalama yapan şahsı tanıyorum bu agresifliğim ona
Öne çıkan mesajlar