Bellow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Once Human post apocalypse dunyada gecen bir mmorpg. Oyunun dunyasi bana Lovecraft havasi verdi baya. Oyunda craft, pvp, pve bulunmakta. Dunyasinda bir cok degisik yaratik devasa yaratiklar filan bulunmasi baya hos. Onun disinda cogu yerde gerilimli bir oyun. Normalde cbt 3 dun gece acilcakti ama bugune ertelediler. Ilk 150bin kisi girebilecekti onuda ilk 24 saat icin kaldirdilar. Girebilen girecek o 24 saat icinde dediklerine gore. Bu gece tr saatiyle 05.00 (konuyu acmamdan 2 saat sonra yani) oyun aciliyor. Oyunun su an 9 bucuk milyon alpha registeri var. Sitesinden download edilmesi gerekiyor : https://www.oncehuman.game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 eu da the call of evolution i secip A serverina girdim. Burasi PvP serveri nick Fethalis pve serverinda ise cogu turk C serverinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Haha adam geri gelmis oyun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Ben bugun yapayim bakalim bi char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 once human once insan guzel slogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar