pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 merhabalar gonul dostlari elimde 2 adet 5k tl lik totem black kart var tanesini 4.5k dan satiyorum ikisini alacak olan varsa bir miktar daha indirim yapabilirim surdan bakabilirsiniz kullanabilceginiz magazalara iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 suraya bir guncelleme cakalim teki 4.25k ikisi 8k hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 ap ap ap ap ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 mağazaya gidip nakit gibi mi kullanıyoruz içindeki yüklü miktarı yoksa, kartın kendi sitelerinde, anlaşmalı markalardan sattıkları ürünleri alırken mi kullanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2024 karti sitesinde aktive ettikten sonra magazadan urun alabiliyorsun muhtemelen doktorcum herhangi bir giyecek ihtiyacim olmadigi ve nakit ihtiyacim oldugu icin satiyorum yoksa kullanirdim hani fabrikada belki bir urun alabilirim ama boynerde 4-5 rahat cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2024 yohari yohari yohari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 teki 4k ikisi 7,5k hadi bakalim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar