Arden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Evet ben bu haftasonu dvd writer alamyi dusunuyorum fakat bana ne tavsie edersinz çünkü herkz farklı birsey söylüyor Ha ayrica ultima online'ı açtıgım zaman cpu %100 çalışıyor normalmi (bence hiç degil ama) ??[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Arden tarafından 18 Şubat 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 uo kasio ondan ve diger dvd rom topiclerine baksan daha ii olurdu ama klasik tavsiyemi veriym 16x dvd wr ile en hizli dvd wr olan philips in dl ozellikli kendi kullandigim modelini oenriyorum 100 mil + kdv[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hımm biraz pahalı ya hatta pahalı[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aynı sayfada hemen aşada bir topic var burada her dvd writer alacak kendisi için özel topic açsa güzel olmaz kaldı ki o topicdeki bilgiler güncel eski olsa neyse ordan devam etmek daha güzel olur degil mi?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 haklısın mod cum :)[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar