lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 (düzenlendi) Arkadaşlar Ben Data Science alanına geçmekteyim ve bu iki kitabı Amazon com tr den satın aldım fakat bu arada benim çalışmalarım farklı yöne gitti ve bir bootcamp e kaydoldum vs derken kitapları kullanmayacağım ve elimde kaldılar. Kitaplar sıfır, geçen hafta elime geçtiler. İhtiyacı olan biri var ise uygun bir fiyata vermek istiyorum. İlgilenen olursa bana öm atın. Linkteki kitaplardır fiyatları da yazıyor - artı 400 küsür tl de kargo ödedim Python for Data Analysis: Data Wrangling with Pandas, NumPy Practical Statistics for Data Scientists: 50+ Essential Concepts Using R and Python Mayıs 12, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 her kisima farkli baslik acip spam yapabiliyor muyuz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 iyi satislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Sağol @sardalya @dasaaa ya Yapay Zeka kısmına açacaktım millet görsün diye ama yanlış yere açmışım. yasaksa silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Bu kitapları özellikle öğrenci olan birine vermek istiyorum, kargo sizden, ihtiyacı olan veya böyle birini tanıyan birisi varsa bana mesaj atın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Kitaplar verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar